Andrei Balanica va alerga pentru Hospice la IronMan Oradea

Sa-ti depasesti limitele reprezinta o provocare pentru fiecare dintre noi. Dar daca de puterea, vointa si incapatanarea ta de a trece linia de finish ar depinde viata altora?

Andrei Balanica este un tanar de 28 de ani care, pe 22 iunie, la IronMan Oradea, va alerga, pedala si inota 226 de kilometri, in incercarea de a-si impinge limitele foarte departe si de a strange 30.000 de euro pentru Hospice Casa Sperantei.

Inspiratia lui Andrei de a participa la o astfel de competitie a aparut in vara lui 2012, cand a vazut un film cu o echipa participanta la IronMan, formata dintr-un tata si fiul sau, tintuit intr-un carucior, din cauza unor probleme grave de sanatate (www.teamhoyt.com). A decis sa participe la Maratonul Bucuresti din octombrie 2012 chiar daca avea o ruptura musculara la piciorul stang.

Pentru IronMan 2013, Andrei se antreneaza 6 zile pe saptamana, iar motivatia sa deriva din faptul ca fiecare metru pe care il va parcurge la Oradea va insemna cate 1 leu donat in contul Hospice Casa Sperantei, de catre sponsori, sustinatori si de catre fiecare dintre noi. Toti banii donati vor fi stransi intr-un cont destinat construirii unui spital in Bucuresti, pentru tratarea pacientilor suferind de boli incurabile, aflati in grija Fundatiei Hospice.

Sa inoti 3800 de metri, sa pedalezi 180 de kilometri si sa alergi alti 42,2 nu reprezinta o misiune usoara, mai ales ca este pentru prima data cand participa la o competitie de asa amploare, insa Andrei isi doreste sa o finalizeze in mai putin de 12 ore si chiar sa castige la categoria lui de varsta.

Doneaza si tu 1 leu pentru fiecare metru pe care Andrei il va parcurge la IronMan Oradea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *