Despre noi

ISTORIC

Fondat in 2004 de Ioan Stoica (foto-dreapta), fost ciclist in echipa de aur a Romaniei si Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a inceput ca o asociatie sportiva.  In 2011 a devenit agentie de evenimente si marketing sportiv, asociatia fiind activa in paralel.

Membrii fondatori au hotarat sa se implice in dezvoltarea sportului de masa prin organizarea de evenimente si educarea oamenilor in spirit sportiv.

Incepand cu anul 2009, am organizat primul triatlon la un standard operational ridicat, ceva inedit pentru acea perioada. Tot in acel an, smartatletic a co-organizat editia a doua a Maratonului International Bucuresti, alaturi de Bucharest Running Club, asociatie al carei presedinte este doamna Valeria Racila Van Groningen. Din acel moment, in fiecare an am adaugat in portofoliu cate 3-4 evenimente astfel am ajuns sa organizam peste 20 de evenimente sportive pe an.

 

CLUBUL

Clubul Sportiv smartatletic este o asociatie cu structura polisportiva, afiliata Federatiei Romane de Ciclism & cofondatoare a Federatiei Romane de Triatlon (aprilie 2012).

Misiunea noastra este organizarea, dezvoltarea si promovarea triatlonului, ciclismului (sosea, urban, MTB, cicloturism) si a sporturilor inrudite ca elemente sportive de masa, tehnice si educationale, promovand totodata spiritul civic si de fair-play.

 

AGENTIA

Agentie full service, evenimente, marketing si consultanta in sport

Din 2011 pana in prezent am gestionat peste 100 de proiecte, campanii si conturi de clienti.

Suntem o echipa dedicata dezvoltarii prin sport.

Am introdus si implementat in Romania cele mai noi concepte & metode din zona marketingului sportiv.

 

9 thoughts on “Despre noi

 1. […] de triatlon, in special cel de la Mamaia, inca de cand am participat la cantonamentul organizat de Smartatletic la Predeal. Anul trecut am fost la un pas de a participa la Triathlon Challenge, intr-o echipa de […]

 2. daniel says:

  buna ziua daca vreau sa fac o anulare de inscriere la beach run? ce trebuie sa fac?

 3. Daniel Ioan says:

  Am facut inscriere la sportivul ce face parte din lotul natiopnal de triatlon Daniel Attila.Va rog sa validati inscrierea.Multumesc.

 4. Ionut Gherghe says:

  Buna ziua,
  Am efectuat ieri plata taxei, dar apar cu plata intarziata.

  Multumesc anticipat!

  • claudia.sofron says:

   Schimbarea statusului din “in curs de validare”/”plata intarziata” in “confirmat” se realizeaza in aproximativ 2 zile lucratoare dupa ce ati efectuat plata. Este o procedura manuala care poate lua mai mult sau mai putin timp, in functie de inregistrarea platii, conform procedurii pe care ati ales-o (in acest caz prin transfer bancar). Puteti sa ne trimiteti dovada de plata la adresa contact@smartatletic.ro. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *