23 octombrie 2014: Conferinta de Leadership Enlightening 3.0 – Editia “Business Odyssey”

Cu 2 zile inainte de SkyRun, pe 23 octombrie, va invitam la o super conferinta organizata, in premiera, de Marketing Insiders Group: Enlightening 3.0, Editia “Business Odyssey” cu Felix Baumgartner – primul om care a spart bariera sunetului sarind din stratosfera in 2012, ce va avea loc la Stejarii Country Club.

Teaser_Enlightening_3.0 (1)

Publicul de business si toti cei interesati sa-si descopere resursele interioare sunt invitati sa exploreze o alta de dimensiune a leadership-ului la cea de-a treia conferinta Enlightening,Business Odyssey”, organizata de Expo Media, membru Marketing Insiders Group, un eveniment care arata cum poti transforma riscurile in dezvoltare personala si cum poti aplica aceasta experienta in construirea unor afaceri de succes.

Editia de anul acesta, organizata pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, va face o paralela  inedita intre un stil de viata nerezonabil in fata limitelor si performanta in afaceri. Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera sunetului in saritura sa din stratosfera din 2012, va invita publicul roman, in premiera, sa redescopere drumul catre leadership: “Cu totii avem limite, nu toti le acceptam.”

Felix Baumgartner

Conferinta propune o agenda valoroasa, aducand in prim plan cele mai complexe scenarii de business, generand solutii nonconformiste pentru cresterea cifrelor de afaceri, cu speakeri de exceptie. Alaturi de Felix Baumgartner, vor mai participa:

Alex Gavan

Conferinta va fi moderata de Oana Marinescu – Facilitator Strategic, Consultant Comunicare si Fondator OMA VISION. Invitat special pe parte de lifestyle: Mihaela Radulescu.

Aici puteti vedea agenda conferintei Business Odyssey_Agenda.

Focus tematic: strategii preventive de afaceri in contexte de piata imprevizibile; schimbarea organizationala; metode moderne de generare a performantei-record; managementul inteligent al oamenilor.

“Sta in natura umana sa fim o combinatie de ingeri si demoni, si tot in natura noastra sta puterea de a inclina balanta. Leadership este chiar forta interioara care ne determina sa devenim mai buni si sa actionam mereu spre binele celorlalti, invingand impulsurile destructive inerente in fiecare dintre noi. Conferinta Enlightening 3.0 este, in acest sens, o oportunitate de a invata si a creste ca leader,” subliniaza Oana Marinescu – Consultant Comunicare Strategica si Fondator OMA VISION.

“Cea de-a treia editie a conferintelor de leadership Enlightening, Business Odyssey cu Felix Baumgartner, reprezinta dovada vie ca notiunea de imposibil nu exista si ca piata de evenimente din Romania evolueaza de la an la an. Initiativa de business de anul acesta reprezinta o reala provocare atat pentru echipa Marketing Insiders Group, cat si pentru toti cei care vor fi prezenti in sala. Va fi o experienta care va ramane si va schimba paradigme.” afirma Madalina Vilau – CEO, Marketing Insiders Group.

Madalina Vilau

“O conferinta nu iti poate da nimic, oricine ar fi invitat sa vorbeasca. Tu esti cel care decide, in ultima instanta, valoarea cu care ramai din aceasta experienta. Iar aceasta valoare devine parte din leadership-ul tau personal, din modul in care te gasesti pe tine insuti si contribui autentic la viata celorlalti”, afirma Alex Gavan – Speaker Inspirational si alpinist de altitudine extrema.

Conferinta este sustinuta de Orange RomaniaGalaxy Sponsor. Pentru a accesa calendarul de evenimente de afaceri Marketing Insiders Group programate pentru 2014 vizitati conference-arena.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *