S-a dat startul inscrierilor la Baneasa Trail Run, prima cursa a iernii

Prietenii de la Asociatia TraiescSanatos au deschis incrierile la cea de a treia editie Baneasa Trail Run. Cursa se va desfasura duminica, 14 decembrie, ora 10:00, iar startul va fi dat din parcarea Restaurantului Casa Alba din Baneasa.

Afis Baneasa Trail Run

Anul trecut am participat si noi la alergarea prin padurea din jurul Bucurestiului si tare mult ne-a placut. Dovada e si in albumul de pe pagina de facebook smartatletic, intitulat Baneasa Trail Race, 10km de alergare prin Padurea Baneasa. Vremea a fost superba, insorita si fara pic de nori sau vant. Daca se pastreaza si anul acesta la fel, mai mult ca sigur o sa iasa o cursa pe cinste 😉

Editia 2014 vine si cu ceva noutati, ne anunta organizatorii: un traseu extins, cu doua curse – traditionalul traseu de 10,5 km si noul traseu de 21 de km, menit sa satisfaca si gusturile celor mai exigenti dintre alergatori, pe care ii indeamna sa descopere alergarea intr-un peisaj de poveste, in natura.

Taxa speciala pana la 31 octombrie!

De asemenea, este important de stiut ca locurile sunt limitate la 600 de participanti si se fac pe site. Apropo, site-ul are o infatisare noua – este foarte profi si prietenos.  Totodata, daca va inscrieti pana la 31 octombrie beneficiati de o taxa de inscriere speciala. Dati fuga la inscrieri!

Starturile separate pentru cele doua curse, de 21 si de 10,5 de km, vor fi date din parcarea restaurantului Casa Alba, padurea Baneasa (zona de nord a Bucureștiului, langa Academia de Politie). Astfel, cursa de 21 de km va lua startul la ora 10:30, iar participanții inscrisi la cursa de 10,5 km vor porni in alergare la ora 11:00. Kitul de concurs va contine un produs special pentru alergare, numarul de concurs personalizat, cip de unica folosinta si alte surprize. La finalul cursei, toata lumea este invitata la restaurantul Casa Alba pentru masa de pranz.

Antrenamente oficiale

Si anul acesta, Baneasa Trail Run va organiza antrenamente oficiale, care vor incepe din 26 octombrie si se vor desfașura pe traseul de 10,5 km. Alergarile vor avea loc in fiecare zi de duminica, ora 10:00, cu plecare din fața restaurantului Casa Albă.

Fundatia EMAG va fi si anul acesta alaturi de tinerii care doresc sa participe la cursa. Astfel, pentru primii 50 de inscrisi, cu varste pana an 25 de ani, Fundatia EMAG va plati 60 de lei din taxa de inscriere. Codul de discount  va fi “140bataipeminut”, iar validarea se va face trimitand pe e-mail-ul btr@traiescsanatos.org.ro o copie dupa cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii despre inscrieri, antrenamente, oferte, regulament, taxa de inscriere, kit de participare si premii puse la dispozitie de catre organizator si de sponsori, accesati www.baneasatrailrun.ro si paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun  si https://www.facebook.com/traiescsanatos.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *