La Gala Romanian CSR Awards 2013 s-a demonstrat că „Mişcarea face bine”

Miercuri, 3 aprilie, la Godot Café-Teatru, a avut loc prima ediţie a Galei Romanian CSR Awards, eveniment în cadrul căruia au fost premiate proiecte, produse şi programe care au dus la îmbunătăţirea şi chiar schimbarea în bine, pe termen lung, a calităţii vieţii angajaţilor, clienţilor şi comunităţilor din România, aducând astfel un plus de vizibilitate şi o mai bună cunoaştere a termenului de responsabilitate socială.

S-au acordat premii în cadrul a opt categorii: Mediu, Educaţie, Sănătate, Susţinerea Comunităţii, Susţinerea Angajaţilor, Produs Inovator, Campanii CSR pe Facebook şi Campanii Interne de CSR. Campania „Mişcarea face bine”, concepută şi organizată de Smartatletic şi Getfit, finanţată de Romtelecom pentru Dolce Sport, a obţinut locul II la categoria Sănătate şi este un premiu cu care ne mândrim foarte mult.

„Mişcarea face bine” este un eveniment anual (prima ediţie a avut loc în 2011), ce încurajează şi face accesibil sportul pentru toată lumea. Evenimentul se desfăşoară în aer liber şi se adresează tuturor categoriilor sociale şi de vârstă, participarea fiind gratuită.

Curând vom reveni cu detalii privind ediţia a treia „Mişcarea face bine”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *