Campionatul European de Cross Duatlon: 23-24 aprilie 2016, Targu Mures

Mai sunt aproximativ doua saptamani si jumatate pana la Transilvania ETU Cross Duathlon European Championship, competitie in cadrul careia se vor desemna campionii europeni la cross duatlon la categoriile de elite, U23, juniori, para-atleti si, bineinteles, la diferitele categorii de varsta la amatori (age-group).

cross duathlon

Printre participantii care se vor alinia la startul competitiei ii regasim, pe langa Ciprian Balanescu, campion national la triatlon si duatlon si campion balcanic la cross duatlon, si pe campionii europeni en-titre la elite: belgianul Kriss Coddens si spanioloaica Margarita Fullens Riera, vicecampioana europeana britanica Louise Fox si pe Natalia Fischer Egusquiza (ESP), campioana la U23.

Romania va avea sportivi la toate categoriile de elite, juniori si U23. Inscrierile se fac prin site-ul competitiei: www.crossduathlon.ro. Tot aici gasiti toate informatiile legate de program, distante, categorii etc. La categoriile de amatori age-group se poate inscrie orice iubitor de triatlon, duatlon cu o singura cerinta: obligatoriu trebuie folosit un costum de triatlon care sa aiba inscriptionat in fata si spate codul de tara: ROU. Ghidul atletilor se poate consulta aici: triathlon.org

Atat la Campionatul European de Cross Duatlon, cat si la competitiile adiacente (va fi un weekend incarcat de evenimente sportive, fiind organizate si doua competitii de trail run, rezervate mai ales amatorilor si copiilor – “Dracula Midnight Run” si “Memorialul Szasz Albert”) s-au inscris deja sportivi din Marea Britanie, Germania, Ungaria, Serbia, Ucraina, Portugalia, Turcia, Italia.

Competitia este organizata de clubul Master Ski&Bike Targu Mures, finantata de Primaria Municipiului Targu Mures si parteneri locali.

Pentru noutati de ultim moment urmariti si pagina de facebook a evenimentului: facebook.com/Transilvania-Cross-Duathlon-848386731884939/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *