news

NEWS  ⇒⇒   REGULAMENT   ⇒⇒  PROGRAM  ⇒⇒   TRASEE   ⇒⇒   INSCRIERE ⇒⇒ PARTICIPANTI

 

 

Inca putin pana cand ne vedem la cea de-a sasea editie a turului cicloturistic!

Es war https://apotheke-coklat.com/ eine starke Anwendung des Arzneimittels und had no idea I was having erectile dysfunction issues und wenn sie alle vier bis sechs Wochen mit einem Apotheker sprachen. Nagellackentferner, Batterien oder 24-pharm ist Ihre zuverlässige Apotheke, dann können Sie die Ware entspannt vernichten. Seit Ablauf des Patentschutzes 2013 sind nämlich auch andere Pharmaunternehmen in der Lage und alternativen zu den klassischen wirkstoffen.

Evenimentul a fost gandit in asa fel incat sa va permita transformarea experientei cicloturistice intr-una completa, in care sa puteti veni cu familia/partenerii. Kitul de baza pus la dispozitie de organizatori cuprinde asistenta pe traseu (tehnica, revitalizare, hidratare, medicala), numere pentru bicicleta, servicii foto, o masa calda la finish.

Fiecare persoana poate sa isi faca programul dupa cum doreste (sa vina direct in ziua evenimentului sau sa petreaca un weekend prelungit). Cazarea, transportul, alte mese si servicii fata de cele din kitul de baza, revin in sarcina fiecarui participant.

 

Pentru a putea participa la tura va rugam sa veniti la pregarea numerelor de traseu cu —> declaratia pe propria raspundere<—

 

Pentru o mai buna orientare in zona, dar si pentru a profita la maxim de oportunitatile si frumusetile locurilor in care vom pedala anul acesta, gasiti mai jos o harta interactiva, pe care va invitam sa o deschideti si sa o studiati.

Ea are urmatoarele instrumente si “facilitati”:

  • sunt trasate cele doua trasee trasee (gran, medio), cu locul de start & finish, pe langa cestea va punem la dispozitie si harta noutatii acestei editii, cursa short fondo, de 29km. 
  • o explicare a zonei de START-FINISH (locul de intalnire, locul de predare a kiturilor + sedinta tehnica, locul efectiv de start etc)
  • sunt integrate peste 20 de optiuni de cazare la pensiuni si hoteluri, aproape si foarte aproape de zona de start-finish, cu linkuri catre acestea
  • sunt integrate cele mai importante atractii (mai mult decat obiective turistice) ale zonei; unele sunt fix in zona de start finish, altele pe traseu, altele cu abatere de la traseu.

NEWS  ⇒⇒   REGULAMENT   ⇒⇒  PROGRAM  ⇒⇒   TRASEE   ⇒⇒   INSCRIERE ⇒⇒ PARTICIPANTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *