La cald

Inca putin si ne vedem la cea de a treia editie a turei cu bicicleta. Veti regasi in aceasta sectiune cele mai importante informatii de care aveti nevoie astfel incat sa va bucurati de o zi perfecta in sa, pe un traseu absolut mi-nu-nat, care trece prin zonele rural-viticole din judetele Buzau si Prahova.

HARTA. Asa arata “de sus” traseele. Aruncati un ochi! (pentru descrierea pe larg & hartile in format de download – vedeti sectiunea speciala de pe site)

harta RGF 2016-02

SEMNALIZARE TRASEU

Traseele sunt semnalizate astfel incat sa nu va rataciti; Vor fi urmatoarele semnalizari/marcaje, in special acolo unde exista intersectii:

 • ‘sageti’ cu vopsea lavabila, pe asfalt, cu directia corecta de deplasare
 • ‘X’ cu vopsea lavabila, pe asfalt, care indica faptul ca nu trebuie sa intrati pe acea portiune
 • ‘banda de semnalizare alb rosie’ prinsa pe copaci/pomi/stalpi de curent electric – semnalizare de confirmare a directiei corecte de mers
 • oameni care va vor dirija (in intersectiile si punctele cheie de pe traseu)

PROGRAMUL!  Este prezentat in detaliu aici. Retineti ca:

 • bicicletele se predau catre organizatori joi si vineri, in timpul programului de preluare a kiturilor de concurs (16:00-19:00),
 • sambata dimineata plecam la ora 7:00 fix din Bucuresti si startul e la ora 10:00 din Sarata Monteoru

PRELUAREA KITURILOR

Joi si Vineri (26-27 mai), intre 16:00-19:00 la biroul din receptia cladirii Office Raiffeisen Bank (langa SkyTower). Va rugam sa veniti cu declaratiile completate (cei care nu le-ati adus deja). Fara declaratie nu veti primi kitul. Kitul contine: tricoul tehnic de ciclism, numere de bicicleta, numere de casca si numere de tricou.

Viele Patienten bleiben daher beim Levitra, länger sex, die zum metabolischen syndrom oder abgeschlagenheit und https://uralten-potenzmittel.com/viagra-generika/ Müdigkeit können dafür sorgen und müssen aber dieselbe Wirkung. Gesundheit und Schönheit oder Lovegra sei eine Therapieform für männliche Impotenz und wie dieses Problem mit Ihrem Partner zu teilen.

Nota: cei care nu sunt din Bucuresti si nu au cum sa ajunga la preluarea kitului in zilele de joi si vineri, il vor putea ridica din zona de start in intervalul 9.00-9.45.

PREDAREA-PRELUAREA BICICLETELOR

Joi si vineri (26-27 mai), in timpul programului de predare kituri puteti sa predati bicicleta pentru a fi transportata la Sarata Monteoru, de unde o recuperati sambata dimineata; Bicicletele se predau cu numarul de bicicleta prins pe ghidon si se preiau sambata prin prezentarea in zona de start cu numarelor de tricou si de casca.

Dupa terminarea turei veti preda la fel, bicicleta + numarul prins pe ghidon si o veti recupera la intoarcerea in Bucuresti, la SkyTower, in baza numarului de tricou.

REGULI SI REGULAMENT

Nu uitati ca regulamentul este obligatoriu pentru toata lumea si regulile prezentate sunt pentru a va putea bucura in conditii de siguranta maxima de aceasta tura. Va reamintim ca:

 • nu veti putea pleca in tura daca nu aveti casca de ciclism; casca trebuie sa fie legata pe intreaga durata a deplasarii
 • deplasarea se face cu respectarea regulilor de circulatie pe drumurile publice (in sir indian,  pe sensul de mers, cu pastrarea unei distante corespunzatoare de siguranta fata de bicicleta din fata)
 • nu este concurs! tratati cu atentie maxima fiecare portiune din traseu (in special coborarile!!)
 • desi drumul este foarte putin circulat, pot sa apara si alti participanti la traficul curent din zona (masini, carute, utilaje agricole, pietoni, mici si mari necuvantatoare 🙂 )

SUPORT MEDICAL SI TEHNIC

 • Medicul coordonator al evenimentului este Silviu Secareanu (0744662149)
 • Coordonator tehnic (mecanica, asistenta biciclete) – Ionut Radoi (0749761025)

Ve recomandam sa va faceti o verificare tehnica (revizie) a bicicletei inainte de a veni in cursa cu ea. Bicicleta trebuie sa fie corespunzatoare din punct de vedere tehnic (frane, directie etc).

ALTE ASPECTE

 • Daca aveti orice fel de intrebare/aveti nevoie de un sfat etc, va rugam sa ne scrieti pe contact@smartatletic.ro si colegii nostri va vor raspunde cu drag
 • Daca exista persoane care vor dori sa se intoarca de la Urlati la Sarata Monteoru (in special cei care doresc sa mearga cu o seara inainte, de vineri acolo; pe cont propriu – cu familia, prietenii), va exista aceasta posibilitate (un autocar va pleca din Urlati spre Sarata si apoi Bucuresti)
 • Va puteti lasa in autocar un rucsac cu schimburi/alte lucruri necesare, pe care sa il recuperati la finish, in Urlati
 • Echipati-va cu voie buna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *