servicii

CALENDAR GENERAL  >>>  PROGRAM  >>> SERVICII OFERITE

Echipa smartatletic se va ocupa de intregul suport logistic al dumneavoastra in timpul cursurilor, astfel: 

 • asigurarea cazarii (2 nopti/modul, in camere duble/twin, regim 3***)
 • asigurarea meselor si a pauzelor de cafea (cina – vinerea, mic dejun, pranz si cina – sambata, mic dejun si pranz – duminica + asigurarea unui coffee break vinerea, doua coffee breakuri sambata si un coffee break duminica)
 • asigurarea kitului cu materiale auxiliare pentru curs, format din: mapa, materialele printate ale cursului, pix, ecuson, bloc notes si un memory stick USB (la modulul 1), un tricou tip polo (la modulul 2), o sapca (la modulul 3) si un suport carti vizita (la modulul 4).
 • asigurare transport (cu microbuz/autocar si/sau decont bilet tren/autobuz si/sau decont comubustibil)

DETALII SI OBSERVATII CAZARE

 • daca exista participanti care au nevoi speciale (ex: camere cu acces scaun rotile), va rugam sa le mentionati in etapa de inscriere in grupul tinta ( accesati: http://www.pascupas.eu/contact/ )
 • in incinta hotelului, in camere, in salile de curs, pe holuri, in salile de masa fumatul, consumul bauturilor alcoolice sunt strict interzise
 • intervalul orar 22:00-7:30 este destinat odihnei, asadar orice manifestare muzicala, vocala etc peste limitele bunului simt este strict interzisa.
 • cazarea se face in camere duble/twin (2 persoane in camera); alocarea in camere se face de catre echipa de proiect; daca vor fi situatii in care sunt participanti familii si/sau prieteni se va putea tine cont de acest aspect si se va face alocarea preferential.
 • daca exista participanti care doresc sa cazeze persoane suplimentare (copii, soti/sotii etc), acest lucru se poate face in limita disponibilitatii hotelului/pensiunii si va implica suportarea costurilor suplimentare aferente de catre participantul in cauza (daca exista o astfel de solicitare, va rugam sa ne scrieti un e-mail pe urmatoarea adresa – dan.cristea@smartatletic.ro)

DETALII SI OBSERVATII SERVICII MASA

 • masa va respecta regimul Manastirii, acest lucru insemnand ca veti beneficia de produse proaspete si sanatoase, gatite in stil traditional, “ca la manastire”; de asemenea, in perioadele de post vor fi servite exclusiv feluri de mancare de post.
 • daca exista participanti care au nevoi speciale (mancare post/un regim special etc), va rugam sa ne scrieti un e-mail pe urmatoarea adresa – dan.cristea@smartatletic.ro si vom face tot posibilul sa venim in sprijinul dvs.
 • pentru buna desfasurare a programului cursurilor, se va respecta cu strictete programul de masa, asa cum este transmis in deschiderea fiecarui modul si postat online in sectiunea Program.
 • fiecare participant beneficiaza de urmatoarele servicii de masa si pauze de cafea: cina – vinerea, mic dejun, pranz si cina – sambata, mic dejun si pranz – duminica + asigurarea unui coffee break vinerea, doua coffee breakuri sambata si un coffee break duminica)
 • daca exista participanti care vin insotiti si doresc sa ia masa si insotitorii, va rugam sa ne scrieti un e-mail pe urmatoarea adresa – dan.cristea@smartatletic.ro cu minim 4 zile inainte de intrarea la cazare; costurile suplimentare vor fi suportate de catre participant/insotitor.

DETALII SI OBSERVATII SERVICII TRANSPORT

 • exista 3 tipuri de situatii pentru asigurarea serviciilor de transport a participantilor (din localitatea de domiciliu/resedinta la curs si retur): 1) decontare combustibil, 2) decontare bilet mijloc transport in comun (tren, autobuz/maxi taxi/autocar), 3) asiguarare transport ocazional cu maxi taxi/autocar
 1. 1.Decontare combustibil

Daca optati pentru a veni cu masina personala, puteti solicita decontul combustibilului. In acesta situatie se aplica urmatoarele plafoane/baremuri, conform decontarilor pentru proiecte cu finantare din fonduri de la bugetul de stat/bugetul UE, corelat cu plafonul stabilit prin proiect:

 • formula de calcul aplicata: 7.5l/100km, la pretul de 5.5lei/litru, dar nu mai mult de 60 lei/pers/modul (dus-intors)
 • pentru a incuraja acoperirea unei sume cat mai mari din bonul dvs, dar si pentru a incuraja principiul unui mediu cat mai curat, cu cat mai putine noxe, va sfatuim sa veniti mai multe persoane in masina. Astfel, pt o masina cu 4 participanti se pot deconta maxim 160 lei (dus-intors), pt o masina cu 3 participanti se pot deconta maxim 140 lei (dus-intors), pt o masina cu 2 participanti se pot deconta maxim 100 lei (dus-intors); aceasta formula vine in sprijinul participantilor care se deplaseaza la Busteni din localitatile mai indepartate.
 • puteti consulta aici un tabel explicativ cu modele de calcul si decont 
 1. 2.Decontare bilet mijloc transport in comun (tren, autobuz/maxi taxi/autocar)

Daca optati pentru deplasarea cu mijloace de transport in comun, puteti solicita decontul biletului dus-intors, in limita a maxim 60 lei/pers (dus-intors)

 1. 3.Asiguarare transport ocazional cu maxi taxi/autocar

Daca expertii de grup tinta vor identifica minim 15 persoane dintr-o localitate si daca acestia isi vor exprima dorinta de a beneficia de transport dus-intors cu microbuz/autocar, vom facilita si organiza deplasarea dvs dus-intors; si pentru acest caz, plafonul este de 60 lei/participant.

Toate deconturile se vor face in ultimul modul de curs, pe baza documentelor (bilete, bonuri combustibil). Atentie! Nu vor fi decontate bonuri si bilete care:

 • sunt pe ruta Bucuresti-Busteni sau alta ruta decat localitatea de resedinta/domiciliu si locul desfasurarii cursului
 • sunt deteriorate, murdare, cu scrisul sters
 • sunt din alte date decat intervalul fiecarui modul (prin interval se inteleg cele 3 zile ale fiecarui modul, respectiv Vineri-Duminica)

DETALII SI OBSERVATII KIT MATERIALE AUXILIARE CURSURI

Fiecare participant va beneficia de kitului cu materiale auxiliare pentru curs, format din: mapa, materialele printate ale cursului, pix, ecuson, bloc notes si un memory stick USB (la modulul 1), un tricou tip polo (la modulul 2), o sapca (la modulul 3) si un suport carti vizita (la modulul 4)