Regulament

REGULAMENT

Urban Run Challenge

23-24 aprilie 2016 | Mega Mall

 

I. ORGANIZATORII EVENIMENTULUI

Asociatia Club Sportiv SMART ATLETIC, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Hagi Maria Moscu nr 1, camera 1,  cod unic de inregistrare 18434045, nr. de identificare din Registrul sportiv B/A2/00017/2005, inregistrata in Registrul Special al  Asociatiilor si Fundatiilor, la grefa Judecatoriei Sector 2, nr 159/22.12.2004, asociatia fiind inregistrata in Registrul de Evidenta al Autoritatii Nationale de Supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 27491

in parteneriat cu

Dani Otil

 

 

II. DATE DESPRE EVENIMENT

NUMELE EVENIMENTULUI: URBAN RUN CHALLENGE (URC)

DATA DESFASURARII: 23-24 aprilie 2016

LOCUL DESFASURARII: Bucuresti, Mega Mall, Str Pierre de Coubertin, nr 3

SITE-UL OFICIAL: www.smartatletic.ro/urc

TIPUL COMPETITIEI: urban running – competitie urbana de alergare in interiorul unui spatiu comercial de tip mall, de la etajul -1 pana la etajul 2 si inapoi, conform mecanismului descris in sectiunea IV.

 

III. CAUZE SOCIALE

III.1. Evenimentul Urban Run Challenge doreste sa fie o platforma de fundraising pentru cauza oficiala. Cauza oficiala si modalitatile de strangere de fonduri sunt detaliate in pagina Cauza sociala de pe site-ul oficial.

III.2. Concurentilor URC nu le este permis sa se foloseasca de aceasta competitie pentru a strange fonduri destinate unui alt beneficiar sau cauza sociala, in afara de cele oficiale.

IV. MECANISMUL COMPETITIEI. CONCURENTII

IV.1. Competiția se va desfasura, conform programului afisat pe site-ul oficial, in interiorul Mega Mall si este deschisa oricarei persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani, care se inscrie online sau la fata locului si urmeaza toate procedurile de validare.

IV.2. INSCRIEREA SI VALIDAREA:

IV.2.1. Pentru a participa la URC, concurentii trebuie sa aiba minim 18, maxim 80 de ani si sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele proceduri de validare:

a) sa se inregistreze pe site-ul oficial, prin completarea formularului de inscriere cu datele personale (nume si prenume, sex, varsta implinita la data evenimentului, telefon, e-mail, localitatea, compania) si alte date de referinta;

b) sa achite taxa de participare in termen de 3 zile (72 ore) lucratoare; in caz contrar, inscrierea online se anuleaza automat;

c) sa completeze declaratia pe proprie rapundere furnizata de organizatori, prin care declara ca sunt apti de efort fizic sustinut, cunosc si isi asuma eventualele riscuri ale acestui tip de alergare si ca inteleg ca organizatorii nu sunt raspunzatori in nici un fel pentru oricare din situatiile mentionate la punctul IV.6.10 din Regulament si in general pentru niciun eveniment sau actiune a unor participanti sau terte persoane care ar putea vatama in vreun fel pe oricare dintre concurenti;

d) sa se prezintei in perioada stabilita de organizatori pentru preluarea kitului de competitie, cu declaratia pe proprie raspundere completata si cu un act de identitate;

e) sa se prezinte la start in ziua competitiei si sa ia startul la ora exacta (care va fi furnizata de organizator, pe site-ul oficial si prin informare personala, pe e-mail).

IV.2.2. Inscrierile vor fi limitate. Numarul maxim de locuri la acest eveniment este de 110, organizatorii putand introduce praguri pe fiecare perioada/sub-perioade. Ultima zi in care se pot face inscrieri online (în limita locurilor disponibile) este joi, 21 aprilie 2016.

IV.2.3. Concurentii care s-au inscris, au achitat taxa de participare si au primit validarea inscrierii se pot retrage din competitie, dar taxa de participare nu va putea fi returnata.

IV.2.4. Locul/locurile nu este/sunt transmisibil/e.

IV.2.5. Concurentii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament, acceptarea acestuia fiind considerata a fi exprimata de către fiecare concurent in parte ca efect al inscrierii in competitie pe site-ul oficial.

IV.3. Donatie

IV.3.1. Participantii pot depune o donatie de 50 lei pentru cauza de caritate a evenimentului direct in contul Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, Cod fiscal: 11186384, Adresa : str.ing.Zablovschi nr.1, bl.13B, sc.A, et.1, ap.8, sector 1, Bucureşti , România, Cont IBAN RON: RO87RNCB0067075219160001 Banca: Banca Comercială Română S.A., Sucursala Bucureşti Dr. Felix

IV.3.2. Taxa de participare poate fi achitata la fata locului, in ziua evenimentului, doar pentru participantii care se inscriu la fata locului.

IV.3.4. Taxa de participare trebuie achitata in maxim 3 zile lucratoare de la completarea formularului de inscriere. In caz contrar inscrierea va fi anulata automat.

IV.4. KITUL DE COMPETITIE

Fiecare participant validat va primi un kit de competitie. Continutul acestuia este detaliat pe pagina dedicata.

IV.5. PREMII SI CATEGORII

Clasamentul  se va intocmii pe categoriile detaliate in pagina Categorii si premii.

IV.6. SISTEMUL DE START & CRONOMETRARE

IV.6.1. Pentru aceasta competitie va fi folosit un sistem electronic de cronometrare cu cipuri de unica folosinta, lipite pe spatele numarului de concurs.

IV.6.2. Startul oficial va fi dat la ora 12:00, sambata, 23 aprilie, cand vor pleca toti concurentii inscrisi online la categoriile de echipa 24h, individual unlimited 24h si individual care au selectat ora de start 12. Exista un singur tip de proba de echipa, in care se pot inscrie oricati participanti (minimul fiind de 2) si doua tipuri de probe individuale: 24 ore unlimited solo si 3h solo. Acestea sunt descrise in sectiunea Probe de pe site.

IV.6.3. Concurentii de la proba individuala care se vor inscrie la categoria <<3 ore solo>> pot sa isi aleaga ora la care sa ia startul, in intervalul sambata 23 aprilie, ora 12:00 – duminica, 24 aprilie, ora 9:00.

IV.6.4 In timpul alergarii, fiecare participant trebuie sa respecte regulile elementare de fairplay. Orice tentativa de agatare/intimidare a adversarilor va fi pedepsita cu secunde de penalitate (intre 10 si 80 secunde) sau cu eliminare din competiție.

IV.6.5. La fiecare etaj, precum si in fiecare punct cheie de pe traseu va exista minim un arbitru si/sau voluntar. Acestia vor supraveghea bunul mers al competitiei si respectarea regulamentului.

IV.6.6. In cazul in care unei persoane i se face rau/prezinta semne de ameteala/orice problema, voluntarii si echipajele tehnice vor raporta in cel mai scurt timp la comandamentul de organizare si la echipajele medicale.

IV.6.7. Este strict interzisa participarea la acest eveniment in stare de ebrietate sau sub influenaa drogurilor de orice fel. Organizatorii isi rezerva dreptul de a elimina din competitie orice persoana care este suspecta si care poate pune in pericol siguranta generala a evenimentului si/sau siguranta celorlalți participanti.

IV. 6.8. Organizatorii nu sunt si nu vor fi responsabili pentru orice eveniment sau actiune care are ca efect:

a) accidentarea, loviri, vatamari sau decese ale participantilor in timpul si ca urmare a desfasurarii competitiei;

b) distrugerea sau pierderea oricaror bunuri sau obiecte personale ale oricarui concurent in timpul si ca urmare a desfasurarii competitiei;

c) prejudicii, pagube, indiferent de natura acestora, sau orice pierderi materiale, suferite de catre oricare concurent in timpul si ca urmare a desfasurarii competitiei;

d) întarzierea sau imposibilitatea de inscriere in competitie ca urmare a unor defectiuni tehnice ale site-ului oficial independente de vointa organizatorilor;

e) imposibilitatea de a accesa site-ul competitiei ca urmare a unor motive tehnice independente de vointa organizatorilor.

V. PREMIILE

Va fi premiata fiecare categorie. Premiile constau in cupe, diplome si produse/servicii sportive. Detalierea categoriilor se regaseste pe pagina Categorii si premii.

VI. ALTE DISPOZITII

VI. 1. Pastrarea curateniei in zona de Start, Finish, traseu este obligatorie.

VI.2. Organizatorii vor comunica pe site-ul oficial, precum si direct, fiecarui participant (e-mail/telefon) regulile interne de ordine si securitate. Respectarea acestora este obligatorie. Orice abatere, in functie de gravitatea acesteia va fi sanctionata de catre organizatori cu:

a) avertisment

b) penalizari

c) eliminare din competitie

VI.3. Manifestarile lipsite de fairplay la adresa participantilor la acest eveniment sportiv sunt interzise. In cazul in care vor fi constatate, ele vor fi sanctionate conform art. VI.2.

VI.4. Prezentul Regulament poate suferi modificari, actualizari. Acestea vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului si/sau pe celelalte canale de comunicare: facebook, twitter, newsletter, telefon.

VI. 5. Ca efect al inscrierii in competitie pe site-ul oficial fiecare dintre concurenti isi exprima acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea de catre organizatori a datelor lor cu caracter personal. Organizatorii garanteaza confidentialitatea acestor date si isi rezerva dreptul de a folosi aceste date doar in scopul desfasurarii de activitati in legatura cu desfasurarea competitiei.