Probe

Urban Run Challenge [URC] este o competitie urbana de alergare, initiata de Dani Otil si smartatletic, cu scopul de a strange cat mai multi “kilometri sportivi” care vor fi ulterior transformati in donatii pentru pacientii de hemofilie din Romania.

Pe 23-24 aprilie va asteptam la Mega Mall, in Bucuresti, cand vom activa primul eveniment sportiv din seria Urban Run Challenge. Va fi o competitie inedita de alergare, organizata in premiera nationala, intr-un mall. Practic, va fi amenajat un traseu de alergare pe care va dam intalnire cu 3 probe la care se poate intrece oricine:

  • individual – 24 de ore unlimited [proba regina URC] –┬áai la dispozitie 24 de ore in care alergi cat vrei tu. Miza? Sa strangi cat mai multi kilometri. Cine castiga? Cine alearga cei mai multi kilometri in intervalul orar 12:00-12:00.
  • individual – 3 ore – ai la dispozitie 3 ore in care sa strangi cat mai multi kilometri alergati; cum ar veni… faci incalizirea pentru urmatoarea provocare URC ­čÖé La fel, castiga cine strange cei mai multi kilometri in acest interval de 3 ore. Tu alegi cand vrei sa iei startul intre 12:00 (sambata) – 9:00 (duminica)
  • echipa de 24 de ore – aici ideea e sa va strangeti oricati oameni vreti voi (minimul e de 2) si sa va instalati in comandamentul nostru din Mega Mall pentru 24 de ore. Alergati cat va tin picioarele ca sa strangeti cat mai multi kilometri in cele 24 de ore. Puteti alerga toti o data sau pe rand.

DECI? Te-ai inscris?

Traseul va fi unul deosebit, cum sigur nu ai mai vazut la vreo competitie de alergare, o tura completa avand distanta de 950m:

  • START & FINISH de la la etajul 2 (zona rond scari rulante)
  • coborare pe scara rulanta spre etajul 1 – alergare pe culoar amenajat special (tura completa a etajului 1)
  • coborare pe scara rulanta spre parter – alergare pe culoare amenajat special (tura completa a parterului)
  • urcare directa pe scara rulanta spre etajul 1
  • urcare directa pe scara rulanta spre etajul 2
  • trecere prin poarta de start/finish etaj 2 si continuare alergare

HARTA este disponibila in sectiunea <<traseu>> de pe site.

Poti depune o donatie┬áde 50 lei pentru┬ácauza de caritate a evenimentului┬ádirect in contul Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania,┬áCod fiscal: 11186384,┬áAdresa : str.ing.Zablovschi nr.1, bl.13B, sc.A, et.1, ap.8, sector 1, Bucure┼čti , Rom├ónia,┬áCont IBAN RON: RO87RNCB0067075219160001┬áBanca: Banca Comercial─â Rom├ón─â S.A., Sucursala Bucure┼čti Dr. Felix

Donatia ta va merge 100% catre pacientii de hemofilie din Romania.