ScoalaADS

ACTIVITATI ⇒⇒⇒ BENEFICIARI  ⇒⇒⇒ INSCRIERI 

15.04.2021

Am publicat aici Lista intermediara nr 1 cu primele 40 de persoane admise in ETAPA I – Preselectie. Veti primi si pe e-mail in cursul zilei de maine, 16 aprilie, mesajul de validare cu pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru completarea ETAPEI a II-a.

Inscrierea online in etapa a II-a  se poate face completand formularul acesta: https://forms.gle/oxuqNRuqmJZca6zR6 sau trimiteti pe e-mail Anexele si documentele solicitate

———————————————————————————————————————————–

Ploiesti, 08.04.2021

Bucuresti, 10.02.2021

Asociatia Clubul Sportiv Smart Atletic, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova si Eco Rural Consulting SRL implementeaza, in perioada 22 ianuarie 2021-21 decembrie 2023, proiectul „Scoala ADS Prahova”, cu ajutorul unei finantari europene obtinuta prin intermediul Programului Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 6 – Educatie si competente.

OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI

Cresterea accesului la masuri de educatie pentru minim 600 copii/ tineri/adulti din judetul Prahova si judetele invecinate, care au abandonat cursurile invatamantului obligatoriu inainte de finalizarea acestuia, complementar cu formarea profesionala specializata a minim 515 beneficiari din categoria personalului didactic, de sprijin si auxiliar care lucreaza cu populatii eterogene de cursanti, printr-un plan integrat de actiuni de sprijin, axat pe urmatoarele directii: promovare, consiliere si orientare in cariera, sustinere educationala, psihologica, sociala si civica, organizarea de programe ”A doua sansa” si formare continua.

OBIECTIVE SPECIFICE

     1. Cresterea accesului la masuri de educatie pentru minim 600 de copii/tineri/adulti din judetul Prahova si judetele invecinate, prin masuri specifice, pe 3 directii:

  • promovarea programului ADS si a masurilor complementare
  • consiliere si orientare in cariera
  • sustinere educationala, psihologica, sociala si civica

2. Organizarea si furnizarea de programe ”A doua sansa” pentru un numar de cel putin 361 de copii/tineri/adulti din categoria celor care au parasit timpuriu scoala, pe cele 2 niveluri (invatamant primar si invatamant secundar inderior), precum si sprijinirea unui numar de cel putin 60 de tineri/adulti in obtinerea unei calificari profesionale

3. Imbunatatirea competentelor, prin intermediul unui program specific de formare continua, pentru un numar de minim 515 beneficiari din categoria personal didactic/de sprijin/didactic auxiliar, care predau la unitati de invatamant din judetul Prahova si care lucrează cu populații eterogene de cursanți, inclusiv copii și adulți cu niveluri diferite de educație, expuși consecințelor părăsirii timpurii a școlii, înainte de finalizarea educației obligatorii.

Inscrierile in grupul tinta vor incepe din 8 aprilie 2021

Metodologia de inscriere & formatul activitatilor vor fi disponibile in aceasta sectiune si pe pagina de facebook a proiectului incepand de joi, 25 martie 2021.