Bike rent

Daca doriti sa va inchiriati o bicicleta pentru eveniment sau pentru antrenamentele dinainte de eveniment, vedeti informatiile din aceasta sectiune.

CURSIERE – ZEBRA BIKE 

Pana pe 31 mai, beneficiati de o reducere de 15% la bicicletele de sosea inchiriate de la centrul Zebra Bike (22 de biciclete, cu dimensiuni de la XS-L). Puteti beneficia de reducerea de 15% prin introducerea codului RGF2016 cand faceti comanda. Discountul se va aplica atat la inchirierea pe o singura zi, cat si pt perioada mai mare (practic, pt 3-4 zile inchiriere veti avea 25% discount, pt 5-6 zile, 30% si pt 7zile+, 35%).

Pentru antrenamentul din 9 aprilie si pentru eveniment (28 mai), va recomandam sa va luati pachetul de 3 zile (cu discount 25%):

  • inchiriere de joi-sambata (7-9 aprilie)
  • inchiere de joi-sambata (26-28 mai)

Astfel, veti putea beneficia gratuit de preluarea bicicletei direct de la SkyTower (miercuri seara – 6 aprilie & 25 mai) si predarea acesteia direct la Urlati (dupa terminarea antrenamentului & cursei). Bifati in formular, cand va rezervati bicicleta, preluare & predare in alta locatie (in mod normal este un serviciu contra cost, dar veti beneficia gratuit de el).

Pentru detalii suplimentare, luati legatura direct cu centrul Zebra Bike [http://zebra-bike.ro/]: Lucian – 0722400221