Cea mai mare ora de sport chiar va fi cea mai mare! 3 zile, 3 orase, multa miscare

Festivalul miscarii incepe la Bucuresti si se continua in alte doua orase din tara: Brasov si Mamaia.

Anul acesta se implinesc deja 4 ani de “Miscarea face bine“, campanie initiata si sustinuta de Dolce SPORT. Daca pana acum am facut sport in Bucuresti si Mamaia, am zis ca a venit timpul sa punem in miscare si Brasovul, un oras drag noua si unde abia asteptam sa ajungem.

Pe 14 iunie ne vedem in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, pe 19 iulie intalnirea se da in Brasov, Piata Sfatului, iar pe 9 august ne mutam la mare si la soare, in Mamaia – Piateta Perla. Asadar, vara incepe si se termina cu multa miscare si voie buna in aer liber.

Vom dansa, vom sari pe trambuline…vom face sport cat nu am facut intr-un an intreg! 🙂 Cei mai buni antrenori de fitness din Romania vor urca pe scena Cea mai mare ora de sport pentru demonstratii de Zumba, Kangoo Jumps, Khai Bo, Kick Box, Functional Training, X-Tempo, Steel Programs, Boot Camp Romania, Rebound, Strikeforce, Strike Zone, BodyART, Nordic Walking, Cycling, TRX, TotalX30.

Pe langa o atmosfera sportiva si antrenament, va asteapta si multe suprize si concursuri. Ca sa fiti la curent cu toate noutatile acestei editii, urmariti site-ul oficial si pagina de facebook a evenimentului.

Cu drag si sportivitate, smartatletic & getfit :)

Poster MFB 2014_general

3 thoughts on “Cea mai mare ora de sport chiar va fi cea mai mare! 3 zile, 3 orase, multa miscare

 1. […] ne intalnim in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti pentru a sarbatori impreuna cea de a IV-a editie Cea mai mare ora de sport, un eveniment dedicat miscarii in aer […]

 2. stefan says:

  hi,

  as vrea sa mai stiu din timp de evenimente ca miscarea face bine

  • claudia.sofron says:

   urmareste-ne pe site si pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le organizam. Urmatoarele orase in care va ajunge caravana Miscarea face bine sunt Brasov (19 iulie) si Mamaia (9 august). Te asteptam cu drag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *