Echipa “The Challenge” continua sa fie la inaltime

Weekendul trecut echipa The Challenge si-a strans bagajul si a plecat la mare, in misiune cum s-ar zice 🙂 Impresii despre provocarea pe care au infruntat-o aflati chiar de la ei. Sa inceapa povestirea:

Pentru prima data de cand ne-am apucat de treaba, am reusit sa ne aliniem toti trei la startul aceleiasi curse. E clar, astrele s-au aliniat intr-un final! Cu greu, spunem si noi, dar niciodata nu e prea tarziu, nu? 😀

the challenge la fara asfalt

Participarea la Triatlon Fara Asfalt a fost un antrenament foarte bun pentru X Man Romania – cursa individuala, la care participam (half distance) pe 21 iunie 2014 la Oradea. Pentru cei care nu stiu ce inseamna aceasta cursa in distante: 1,9km inot, 90km bicicleta si 21km alergare. Hai, a mai ramas putin pana atunci! Va uram succes si va sustinem de la distanta! 

Fara Asfalt a fost un concurs bine organizat, in care ne-am simtit excelent! Pe tot parcursul cursei nu au existat probleme – nici macar pene de bicicleta 😉

Apa ameninta cu cateva zile inainte sa fie foarte rece dar a fost ok. Traseul de bicicleta bine semnalizat si interesant dar, din pacate (si nu cred ca are vreo legatura cu organizatorii), plin de capcane ascunse care au facut victime multiple la capitolul pene! Bucata de alergare a fost frumos de variata, plina de nisip, scoici, stanci, pietre, iarba, pamant, iar nisip, nudisti si oameni de bine care ne incurajau de pe margine si doi metri patrati de umbra unde puteai sa rasufli de doua ori.

Am ajuns toti trei la finish fara accidentari, cu zambetul pe buze si cu gandul (deja) la provocarea de la Oradea unde e alta mancare de peste. De cand am inceput proiectul The Challenge ne-am marcat cu rosu “momentul Oradea” in calendar, fiind o borna foarte buna de verificare a pregatirii noastre pentru cursa de Ironman din octombrie.

Pana atunci mai e putin. Inca strangem bani pentru inscrierea in competitie (doar Ioana a platit pana acum, Paul si Silviu inca bat la usi si strang bani) si tragem tare la antrenament. Ne bucuram ca, incet incet, apar oameni noi care se antreneaza cu noi din cand in cand si care ne incurajeaza.

Semnat,

thechallenge1

Asadar, cand nu aveti astampar sa stati in casa si sa va uitati la TV 😀 , dati join la sesiunile de antrenament pe care le face echipa. Cu siguranta o sa va simtiti mai bine dupa o portie de miscare si in felul acesta ii sustineti si pe curajosii The Challenge in drumul lor spre ironmanul din Barcelona. Ca intotdeauna, va lasam in compania paginii lor de facebook si a blogului 😉

One thought on “Echipa “The Challenge” continua sa fie la inaltime

  1. FIT4U says:

    FIT4U FITNESS CENTER ORADEA http://fit4u.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *