Maraton, cross duatlon, MTB pe plaja, concurs de ciclism feminin de sosea, trail run – recomandari evenimente aprilie

calendar aprilie 2016-02

Maraton, cross duatlon, MTB pe plaja, trail run, concurs de ciclism feminin

Luna aprilie este una care abunda in competitii sportive, asa ca aveti din ce alege.

Daca va place alergarea, va recomandam Maratonul International Chisinau, eveniment ce se va desfasura in acest weekend, chiar pe 17 aprilie, in capitala Moldovei, dar si Crosul Padurii din Parcul Tineretului, in 16-17 aprilie.

Urmatorul sfarsit de saptamana, mai exact 23 aprilie, ne aduce un concurs de ciclism feminin de sosea pe numele Road Grand Pink. Inscrierile sunt in plina desfasurare.

In 23-24 aprilie, orasul Targu Mures va gazdui Campionatul European de Cross Duatlon, competitie in cadrul careia se vor desemna campionii europeni la cross duatlon.

Beach Race XCO este singurul concurs MTB care se desfasoara pe plajele din Romania si care va avea locduminica, 24 aprilie, pe plaja Modern din Constanta. Pentru inscrieri accesati http://mtbpeplaja.ro/ro/inscrieri.

Incheiem tot cu alergare, trail de data aceasta, in Padurea Baneasa – Spring Trail Run, tot duminica, 24 aprilie, ziua de Florii.

Recomandarea saptamanii – Maratonul International Chisinau

chisinau marathonPe 17 aprilie alergam si noi la Maratonul International Chisinau, cel mai mare eveniment sportiv din Republica Moldova. Ne incearca deja ceva emotii, dar abia asteptam sa traim o experienta sportiva frumoasa in Chisinau.

Ne-am inscris aici – http://marathon.md/registration/ – la cursele: semimaraton-21km, cursa 10km sau fun run-3km, fiecare dupa pregatirea fizica pe care o are si starea de spirit din dotare.
Daca va decideti sa participati in ultimul moment, sa stiti ca inscrierile online mai sunt deschise pana la 15 aprilie, iar dupa aceasta data se vor face inscrieri la Sport Expo, in limita locurilor disponibile. Organizatorii au creat si un ghid detaliat al participantului care poate fi consultat AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *