Tu cati kilometri poti strange in 24 de ore de alergare? Urban Run Challenge cu Dani Otil, 23-24 aprilie 2016Inscrierile online mai sunt deschise pana joi, 21 aprilie!

BUCURESTI, Mega Mall, 23-24 aprilie 2016

24 de ore. Individual sau in echipa

Iti lansam o provocare! Cati kilometri poti aduna in 24 de ore, in cel mai mare mall din Romania?
Cu siguranta raspunsul il vei afla daca vei participa la Urban Run Challenge.

URC este o competitie urbana de alergare, initiata de Dani Otil si subsemnatii, cu scopul de a strange cat mai multi “kilometri sportivi” care vor fi ulterior transformati in donatii pentru pacientii de hemofilie din Romania.
Pe 23-24 aprilie te asteptam la Mega Mall, in Bucuresti, cand vom activa primul eveniment sportiv din seria Urban Run Challenge.

Taxa de participare este 50 lei/pers si reprezinta 100% donatie pentru pacientii de hemofilie din Romania.
Inscrierile online sunt deschise pana joi, 21 aprilie si se fac accesand pagina http://smartatletic.ro/urc/inscrieri.

Inscrie-te si tu la una dintre cele 3 probe din cadrul Urban Run Challenge!

Va fi o competitie inedita de alergare, organizata in premiera nationala, intr-un mall. Practic, va fi amenajat un traseu de alergare pe care iti dam intalnire cu 3 probe la care se poate intrece oricine:

  • individual – 24 de ore unlimited [proba regina URC] – ai la dispozitie 24 de ore in care alergi cat vrei tu. Miza? Sa strangi cat mai multi kilometri. Cine castiga? Cine alearga cei mai multi kilometri in intervalul orar 12:00-12:00.
  • individual – 3 ore – ai la dispozitie 3 ore in care sa strangi cat mai multi kilometri alergati; cum ar veni… faci incalizirea pentru urmatoarea provocare URC. La fel, castiga cine strange cei mai multi kilometri in acest interval de 3 ore. Tu alegi cand vrei sa iei startul intre 12:00 (sambata) – 9:00 (duminica).
  • echipa de 24 de ore – aici ideea e sa va strangeti oricati oameni vreti voi (minimul e de 2) si sa va instalati in comandamentul nostru din Mega Mall pentru 24 de ore. Alergi cat te tin picioarele ca sa strangi cat mai multi kilometri in cele 24 de ore.

Cauza >>> Program >>> Regulament >>> Kit concurs >>> Categorii si premii >>> Participanti inscrisi

URBAN RUN CHALLENGE EVENT

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *