Mihai Baractaru, recordman national pe distanta Ironman, se alatura Clubului Sportul Pentru Tine

Mihai Baractaru - finish Campionatul Mondial Ironman 2015Mihai Baractaru (in varsta de 27 de ani), primul roman din istoria triatlonului romanesc care a participat in finala Campionatului Mondial de Triatlon Ironman, in anul 2015, se alatura Clubului Sportul Pentru Tine, sub culorile caruia va concura in sezonul competitional 2016.

“M-am alaturat unei echipe puternice, cu o mare experienta si performante consistente in competitiile de triatlon, care ma va ajuta sa-mi accelerez drumul spre performanta si sa urc cat mai sus in topul celor mai buni sportivi de profil din Romania”, a declarat Mihai Baractaru.

Mihai este si detinatorul recordului national pe distanta Ironman, 9 ore și 15 minute, rezultat obtinut in cadrul competitiei Ironman Klagenfurt Austria 2015.

Anul acesta, Mihai va participa din nou la Ironman Austria, unde spera sa castige locul 1 in cadrul categoriei lui de varsta si totodata sa termine concursul sub noua ore. Acest rezultat i-ar permite inca o data calificarea in cadrul finalei Campionatului Mondial de Triatlon de la Kona.

Mult succes, Mihai! Suntem alaturi de tine!

Clubul Sportul Pentru Tine a fost infiintat in februarie 2014, iar pe langa sectia de triatlon, detine si sectii de ciclism, atletism, natatie, tenis de camp si tenis de masa. Clubul Sportul Pentru Tine a obtinut anul trecut doua locuri 1 si trei locuri 2 in cadrul Campionatului National de Triatlon Sosea (RTS), precum si un loc 1 si un loc 2 la Campionatul NaTional de Triatlon Offroad (CTS). Echipa de triatlon a clubului este formata din 14 sportivi, cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani.

Echipa Clubul Sportul Pentru Tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *