Ne vedem la Maratonul Olteniei, eveniment sportiv, in scop caritabil!

 


 

Te invitam sa intri in ritmul naturii si al faptelor bune la Maratonul Olteniei, 26-27 august 2017

 

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, pune pentru al 5-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana din Romania.

Anul acesta vom fi si noi – echipa smartatletic la start, la finish si peste tot pe trasee, deci te invitam sa intri in ritmul naturii si al faptelor bune si sa te bucuri de un eveniment sportiv complet intr-una dintre zonele pitoresti ale Romaniei.

Te poti intrece in cele patru probe consacrate:
  • MTB Cross-country, pe doua variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km si lung, de 51 km;
  • Trail Running, pe doua trasee: unul de semimaraton, de 21.5 km, si un cros de 10,5 km.

Inscrierile sunt deschise si se pot face pe site-ul oficial al evenimentului, accesand pagina maratonulolteniei.ro/inscrie-te.

La Maratonul Olteniei, kilometrii alergati si pedalati se transforma in sanse la viata! 
Contravaloarea taxelor de participare si cea a donatiilor individuale facute de sportivi direct pe site, alaturi de cele ale partenerilor si cele ale companiei CEZ Romania vor fi directionate integral catre dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina (CTS) Valcea.

INSCRIE-TE LA PROBA DE MTB
 

Sambata, 26 august – pt fanii MTB
 

Un veritabil MTB cross country care iti va pune la incercare forta din maini si din picioare, puterea mintii si concentrarea pe cararile, potecile si drumurile forestiere din imprejurimile orasului Ramnicu Valcea. Peisajul o sa iti taie si el suflarea!

Ti-am pregatit doua trasee: unul mai scurt de circa 33 km (+930 m diferenta de nivel) si unul mai lung de aproximativ 51 km (cu 1530+m diferenta de nivel). Ambele au startul in zona parcului Zavoi, Ramnicu Valcea.
-> maratonulolteniei.ro/mtb.

INSCRIE-TE LA PROBA DE TRAIL
 

Duminica, 27 august – pt fanii trail run
 

Te asteptam sa descoperi frumusetea peisajului si sa batatoresti cararile in ritm sustinut de alergare pe doua trasee, unul de semimaraton (21,5 km) si unul de cros (10,5 km). Startul curselor de trail se da tot din Parcul Zavoi.

In ceea ce priveste diferentele de nivel, pe traseul de cros o sa acumulati aproximativ 300 m, iar pe traseul de semimaraton, dublu – 600m
->  maratonulolteniei.ro/trail-running.

Urmareste noutatile acestei editii pe pagina de Facebook dedicata evenimentului – Maratonul Olteniei 2017
 

Ai toate motivele ca in ultimul weekend de vara sa nu lasi bicicleta si pantofii de alergare sa se odihneasca!

JOIN MO 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *