Crosul „Alearga TU pentru EI!“ in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei

Sambata, 1 iulie 2017, HOSPICE Casa Sperantei organizeaza cea de-a IX-a editie a Crosului „Alearga TU pentru EI!“, pe Aleea de sub Tampa (Aleea Tiberiu Brediceanu), din Brasov. 

Anul acesta, HOSPICE Casa Sperantei aniverseaza 25 de ani de activitate in sprijinul copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania, asa ca aveti un motiv in plus sa veniti sa alergati si sa sarbatoriti alaturi de ei.

Marius_Enascut-7156 (2)

Crosul se desfasoara pe patru lungimi de traseu:

  • cursa Draxlmeier, pe distanta de 600m, pentru copii pana la 7 ani (taxa de inscriere: 25 lei/copil)
  • cursa Autoliv, pe distanta de 2km, participanti intre 7 – 15 ani (taxa de inscriere: 25 lei/persoana)
  • cursa Preh Romania – 4km – pentru participanti peste 15 ani (taxa de inscriere: 40 lei/persoana)
  • cursa Miele – 10km – pentru participanti peste 18 ani (taxa de inscriere: 50 lei/persoana)

Toti concurentii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia si kit de alergator cu tricou Hervis. 

Clasamentul la cursele Autoliv, Preh Romania si Miele se va face diferentiat, feminin si masculin, locurile 1-3. La cursa Draxlmeier (cursa copiilor) premierea se face pe categorii de varsta: copii mai mici de 5 ani si copii intre 5 si 7 ani. 

Daca nu v-ati inscris inca, sa stiti ca va puteti inregistra la fata locului, intre orele 8.00-9.00, pe aleea de sub Tampa, insa organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar in limita stocului disponibil.

Detalii despre traseu, program, premii gasiti pe pagina team.hospice.ro.

Competitia pune la bataie premii valoroase pentru alergatorii care ajung pe podium, dar si premii surpriza pentru concurenti si spectatori, la o tombola la care pretul biletului este 10 lei (weekend-uri la hoteluri si pensiuni din tara, bilete la Summer Well, salt cu parapanta – Paramania, scubadiving in Bucuresti, intrari la Dino Parc si Parc Aventura, intrari la Karting Ghimbav, experienta off road la Sinaia cu Best Romanian DMC, experienta escape cu Obscuria si cu Mystery Rooms Brasov, sedinta calarie la Ghimbav, intrari la locurile de joaca Oaki, abonamente la centrele spa Belaqva, intrari la Paradisul Acvatic si la Therme Bucuresti si multe altele).

afis cros HOSPICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *