Cea mai mare ora de sport 2017: 12 ore de clase gratuite de fitness, stafeta de alergare pe 100m, fotbal, handbal si tenis de masa

MFB 2017_slider smart 980x462

Sambata, 17 iunie, incepand cu ora 9:00, dam startul celei de a saptea editii a caravanei Cea mai mare ora de sport, parte din campania Miscarea face bine, powered by Dolce Sport si sustinuta de Telekom Romania.

Prima oprire:
Bucuresti, Parcul Tineretului (intrarea Gh. Sincai). Festivalul de fitness si sport de anul acesta vine cu si mai multe noutati si experiente noi pentru toti iubitorii miscarii in aer liber, precum si pentru voi, cei care veti dori acum sa descoperiti beneficiile ei.

Program: de la 9:00 la 21:00:

  • Clase gratuite de fitness, timp de 12 ore, cu cei mai tari traineri din tara si de peste hotare
  • Cea mai mare stafeta de alergare pe 100m, in 12 ore. Haideti sa doboram impreuna recordul inregistrat anul trecut!
  • Fotbal, handbal si tenis de masa

Evenimentul se va incheia cu un super concert LIVE sustinut de Red Parlament.

Participarea la toate activitatile este gratuita.
In plus, participarea la clase va poate aduce si numeroase premii sportive, portii sanatoase de mancare, suplimente nutritive si alte surprize. Hidratarea este asigurata de AQUA Carpatica, vom avea salate gustoase de la Eisberg – Iubesc salatele, fresh-uri de legume si fructe si multe concursuri cu premii.

Cea mai mare ora de sport este un festival de fitness si sport pus in scena de smartatletic si getfit.

P.S. Dati join la event-ul de pe facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati ale acestei editii  https://www.facebook.com/events/1868244280167660/ 😉

Va asteptam cu energie si pofta de miscare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *