Intra in ritmul Maratonului Olteniei, 26-27 august!

Rezerva-ti locul la cursa preferata, de MTB (26 august) sau Trail Run (27 august). Sau… la amandoua! 🙂 Inscrierile sunt deschise si in primele zile s-au inscris deja aproape 150 de participanti.

MO 2017

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, pune pentru al 5-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana din Romania. Anul acesta vom fi si noi la start, la finish si peste tot pe trasee, 🙂 deci va invitam sa intrati in ritmul naturii si al faptelor bune si sa va bucurati de un super eveniment sportiv intr-o zona tare faina din Romania.

Ritmul naturii

Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country. Astfel, pentru editia din 2017,  va puteti intrece in cele patru probe consacrate, MTB Cross-country pe doua variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, si lung – de 51 km si Trail Running pe doua trasee: unul de semimaraton, de 21.5 km, si un cros de 10,5 km.

Ritmul faptelor bune

Contravaloarea taxelor de participare si cea a donatiilor individuale facute de sportivi direct pe site, alaturi de cele ale partenerilor si cele ale companiei CEZ Romania vor fi directionate integral catre dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina (CTS) Valcea. 

Deci aveti toate motivele ca in ultimul weekend de vara sa nu lasati bicicletele si pantofii de alergare sa se odihneasca. Ne vedem in Parcul Zavoi, din Ramnicu Valcea. Tineti aproape pe site-ul oficial si pe pagina de Facebook…caci multe surprize faine va asteapta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *