Cel mai mare festival de sport si sanatate din Romania – “Cea mai mare ora de sport” – se petrece pe 8 iulie la Brasov

Dupa o editie super energizanta la Bucuresti, caravana Miscarea face bine, powered by Dolce Sport si sustinuta de Telekom Romania, ajunge la Brasov, pe 8 iulie. Timp de 12 ore, pasionatii de miscare in aer liber vor lua parte la “Cea mai mare ora de sport”, editia a VII-a.

Festivalul de sport si sanatate Cea mai mare ora de sport se intinde pe parcursul a doua luni de vara, in 3 orase din Romania (Bucuresti, Brasov si Mamaia), cu cate 12 ore de miscare in fiecare oras. In cadrul festivalului se desfasoara o multime de activitati sportive: clase de fitness gratuite sustinute de traineri renumiti din tara si de peste hotare, mici campionate de fotbal sau tenis de mas si crosuri caritabile, dar sunt si zone dedicate unde participantii isi pot testa sanatatea cu ajutorul unor aparate specializate.

Evenimentul din Brasov este unul dintre cele mai vibrante intrucat are loc intr-o zona frumoasa si incarcata de istorie. Programul de maine, 8 iulie, va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din tara si din strainatate: Steel Programs, Kangoo Jumps, Functional Training, Barre Fitness, Zumba, OneKor Energy, Functional Step, FightKlub Khai Bo si multe altele;
  • Shooting Gate si tenis de masa;
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe, cu start in Piata Sfatului: 4km si 7km, cu 340m diferenta de nivel.

Cea mai mare ora de sport – clase de fitness

MFB_Fernando GoriniMFB_KingaMFB_Adrian Borozan

Pe langa clasele de fitness, pe parcursul celor 12 ore vor functiona si clase de Real Ryder (biciclete stationare), dar si screening-uri de depistare a sindromului de moarte subita cardiaca oferite de BTL Romania Aparatura Medicala, singurii din lume ce detin echipamente specializate.

Cel mai premiat echipament la nivel mondial din domeniul esteticii medicale va putea fi testat sambata la Brasov, Piata Sfatului, in cadrul evenimentului Cea mai mare ora de sport. BTL Exilis Elite este un sistem destinat esteticii medicale care ofera cea mai avansata tehnologie de radiofrecventa non-invaziva pentru remodelare corporala, lifting al zonelor laxe si rejuvenare faciala, cu rezultate vizibile si de lunga durata.

De asemenea, reprezentantii de la Crucea Rosie Romana, prin filiala din Brasov, vor fi prezenti cu un cort de prim ajutor dotat cu pat, defibrilator si materialele necesare desfasurarii activitatii medicale (truse medicale complete, targa mobila pentru cautare si salvare a victimelor, oxigen, medicatie si aparatura de urgenta). Voluntarii si personalul acreditat vor tine demonstratii de prim ajutor pe parcursul intregii zile.

Participarea la toate activitatile este gratuita. In plus, participantii la clase pot castiga si numeroase premii sportive, portii sanatoase de mancare si alte cadouri oferite de partenerii evenimentului. Programul complet este afisat pe miscareafacebine.ro/clase-brasov, platforma de informare a campaniei.

Crosul caritabil UpDown Run

MFB BV 2017_slider cros 760x300 copy

In cadrul celei mai mari ore de sport de la Brasov veti avea parte de o super provocare – Crosul UpDown Run cu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului: 4km sau 7km, in functie de pregatirea fizica pe care o aveti si cat de mult va doriti sa va depasiti limitele.

Si de aceasta data miza este dubla: alergam pentru sanatatea noastra si pentru bolnavii cu afectiuni incurabile ingrijiti si sustinuti de HOSPICE Casa Sperantei.

Totodata, pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundatia Telekom Romania si subsemnatii 🙂 vom dona cate 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toti participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiati cu diplome, cupe si premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.

Inscriele online s-au inchis, dar daca doriti sa participati, va puteti inregistra la fata locului, in Piata Sfatului, in intervalul orar 8.00-9.00. Startul la Crosul UpDown Run se va da la ora 9:30, iar festivitatea de premiere va incepe la ora 14.00.

Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului de la Brasov sunt disponibile aici: miscareafacebine.ro/oradesport/.

Dupa Bucuresti si Brasov, al treilea eveniment “Cea mai mare ora de sport” din cadrul editiei din acest an va avea loc la Mamaia, pe 29 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *