Cum bate inima la Maratonul Olteniei

Editia a V-a a Maratonului Olteniei powered by CEZ Romania aduce o premiera in tara noastra: prima tema muzicala compusa pe baza batailor inimilor catorva sportivi participanti la tura de recunoastere a traseului de MTB, printre care si CEO-ul Grupului CEZ in Romania, Martin Zmelik.

Cum bate inima la Maratonul Olteniei? Vedeti si ascultati aici: 

Coloana sonora a fost creata de Raul Kusak si Electric Brother pe baza heart rate-ului inregistrat pe 4 bratari la prima tura de recunoastere. Apoi a fost lipita pe cadrele video surprinse de echipa de filmare si a iesit ce ati vazut si auzit mai sus. Este o premiera nationala si ne bucuram ca a fost facuta posibila cu prilejul acestui eveniment, care dincolo de componenta sportiva (competitionala) si cea de responsabilitate sociala, pune un accent puternic si pe inovatie, dezvoltare.

Daca vreti sa fiti si voi parte din acest eveniment deosebit, intrati pe site-ul oficial, inscrieti-va la una dintre cele 4 probe (sau alegeti pachetul combo – MTB & Trail run) si/sau faceti o donatie pentru sustinerea cauzei sociale – dotarea cu echipamente medicale a Centrului de Transfuzie Sanguina din Valcea. 

Mai multe detalii despre melodia oficiala, idee, executie, motivatie, puteti gasi aici.

2 thoughts on “Cum bate inima la Maratonul Olteniei

  1. Raileanu Maxim says:

    Bună ziua! Anul trecut am participat la maratonul olteniei la cursa lungă unde am obținut locul. Și dacă e posibil o participare gratis? Mulțumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *