Turnata, frumoasa, plina de energie, de 5*

Turnata, lucrata in tehnica basoreliefului, cu elemente 3D, vii, inspirate din dealurile verzi si racoroase ale Olteniei. Frumoasa foc, precum fetele fecioare sfioase ce veneau pe vremuri in amurg la scaldusca, in apele Oltului.”[1]         Plina de energie, asa ca Oltul “cel sfaramicios si iute, care a apucat nebuneste la vale, spre ziua senina” dupa ce s-a despartit de fratele sau, Mures [2].  De 5 stele – cat numarul de editii ce s-au scurs pana acum, de la inceputurile concursului.

medalie MO 2017

Ei bine, dragi competitori, aceasta este medalia care va asteapta pe toti cei care ajungeti la finish, la probele de MTB si Trail Run de la Maratonul Olteniei, in 26-27 august. Daca nu v-ati inscris inca, dati fuga, caci mai sunt doar cateva locuri. Daca sunteti deja inscrisi, pregatiti-va, antrenati-va! Mai e putin pana cand ne vedem.

P.S.: In acest weekend (12-13 august) va avea loc ultimul antrenament oficial, atat pentru MTB, cat si pentru Trail Run. Daca vreti sa va bucurati de un sfarsit de saptamana cu miscare si voie buna, cu sfaturi utile, la locul faptei pentru abordarea concursului, va invitam sa va alaturati.

Surse de inspiratie in descrierea medaliei: 🙂

[1] – Legenda Muresului si a Oltului

[2] – Oltul, de Octavian Goga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *