Copilarie eterna. 1 iunie: Ziua copiilor & Ziua campionilor

Sarbatorim impreuna 1 iunie, cu mult sport si voie buna?

Haideti maine, 1 iunie, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, incepand cu ora 10. Daca aveti copii, faceti-le acest cadou! Daca nu aveti, scoateti copilul din voi pe stadion. Veti gasi acolo o multime de ateliere si activitati sportive: Rugby, Fotbal, Volei, Scrima, Box, Tenis, Baschet 3 la 3, Dans sportiv, Lupte si Judo in fata unor nume consacrate din aceste discipline sportive.

Va dati seama ca nu am fi putut sta pe banca de rezerva, motiv pentru care echipa smartatletic va pune la bataie 2 ateliere speciale pentru copii (si pentru cei care se simt copii): Workshop de triatlon (cu aplicatii pe alergare + ciclism) si BikeSchool (cursuri de mers pe bicicleta).

Workshopul de triatlon pentru copii (5-16 ani) va incepe la ora 12, in parcarea de la Stadion. Inscrierile se fac intre 10:00-11:30 (locurile sunt limitate). Ii vom invata elementele de baza ale acestei discipline, tips & tricks, pozitionarea la start, zona de tranzitie, cum sa alerge si cum sa pedaleze.

Cursurile de mers pe bicicleta, prin BikeSchool, vor fi oferite prin tragere la sorti, din ora in ora, pe baza completarii unui talon. Sunt “eligibile” urmatoarele categorii de varsta: 3-18 ani si 50 ani +

Asa ca… daca ramaneti in Bucuresti, va facem cel mai frumos si sportiv program de 1 iunie, alaturi de Federatia Romana de Rugby, Primaria Sectorului 1, Ministerul Tineretului si Sportului si toti partenerii care s-au alaturat acestui eveniment.

+ mari sportivi si oameni dragi: Gabi Szabo, Gica Popescu, Bogdan Stelea, Leonard Doroftei, Mihai Covaliu, Virgil Stanescu & multi altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *