Pe 8 iunie alearga in Parcul Tineretului la Crosul Padurii – Dolce Sport!

Alergi dupa autobuz? Dupa reduceri? De cainii maidanezi? Am auzit ca asociatia ViitorPlus a gasit un motiv mai bun pentru care sa alergi anul acesta. Astfel, toti iubitorii de sport si miscare in aer liber si care doresc sa sustina cresterea suprafetelor impadurite din sudul tarii, sunt invitati sa participe la Crosul Padurii – Dolce Sport . Crosul va avea loc pe 8 iunie, in preajma Zilei Internationale a mediului, in Parcul Tineretului din capitala.

Crosul Padurii – Dolce Sport este un eveniment atat pentru alergatori incepatori, care au decis ca un click pe mouse nu este destul de solicitant sau care au descoperit pasiunea alergarii de curand, cat si pentru cei cu experienta. Ce ar trebui sa ii uneasca pe toti? Dorinta de a trai sanatos si a sustine plantarea cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din România, propusa de campania Padurea Copiilor a asociatiei ViitorPlus.

In 2013, acest Cros aniverseaza 5 ani si se anunta a fi o editie  ineditaalergarea va fi una de seara, iar participantii sunt incurajati sa-si creeze propria costumatie, cea mai iesita din comun urmand a fi premiată la final. De asemenea, la aceasta editie, concurentii isi vor alege o echipa in care sa alerge, in functie de preferintele pentru o anumita specie de arbori sau pentru unul dintre alergatorii de anduranta, cu experienta, care vor fi capitani de echipa: echipa Frasin, condusa de Gabriel Solomonechipa Stejar, condusa de Adrian Ber si echipa Tei, condusa de Andrei Rosu. La sfarsitul probelor, va iesi castigatoare echipa  ai carei membri alearga cei mai multi kilometri cumulati.

Crosul Padurii – Dolce Sport va cuprinde cele 3 probe consacrate: Mini-maraton de 10 km, Cursa Populara de 3 km si Cursa Copiilor de 1 km. Inscrierile se fac online pe crosulpadurii.ro, iar noutatile pot fi urmarite pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Ready! Set! Go! Parca sunt deja acolo… Haideti si voi!

Campania Padurea Copiilor face parte din programul “Adopta un copac!” si a fost lansata in a doua jumătate a anului 2011. Pana acum, Padurea Copiilor a fost cauza de mediu la 5 evenimente de alergare si a  atras susținerea a 4.400 de alergatori, datorita carora a fost impadurita o suprafata echivalenta cu 4 terenuri de fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *