Am dat startul inscrierilor la Triathlon Challenge Mamaia, 4-6 septembrie 2015 

Inscrie-te si tu la Triathlon Challenge Mamaia!
Start inscrieri Triathlon Challenge Mamaia 2015!

Asa cum v-am obisnuit deja, primul weekend din septembrie este dedicat Triathlon Challenge. Anul acesta ne vedem in 4-6 septembrie la Mamaia pentru a sarbatori cea de a VII-a editie. In fiecare an incercam sa aducem un plus de valoare evenimentului prin surprizele pe care vi le pregatim, insa de data aceasta ne vom intrece pe noi!

TriChallenge va fi mai impunator si grandios, dar cel mai important este faptul ca devine festival. Vom avea 3 zile pline, cu activitati diverse care va vor pune in miscare:

  • vineri, 4 septembrie, vom avea sesiunea de predare de kituri, sedinta tehnica si pasta party;
  • sambata, 5 septembrie, incepem in forta cu startul la age group, continuam cu un concurs pentru copii ce va presupune inot in mare si alergare pe nisip (parte din TriKids), dar si cu un cros pentru adulti, iar seara ne relaxam la o super petrecere unde schimbam impresii despre ziua ce sta sa apuna;
  • duminica, 6 septembrie, dam startul profesionistilor in cadrul Cupei Europene si ii premiem pe cei mai buni sportivi in cadrul festivitatii de premiere.
Viziteaza si pagina de facebook pentru noutatile acestei editii
Inscrierile online sunt deschise pana la data de 31 august 2015 si se pot face in limita locurilor disponibile.
Va asteptam cu: supersprint, sprint si olimpica, individual sau stafeta.Detalii despre conditiile de inregistrare si taxe sunt de gasit in sectiunea dedicata pe site. Lista cu participantii inscrisi pana la acest moment o gasiti aici.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *