29 martie 2015, Bucuresti: Campionatul National de Duatlon

La sfarsitul acestei luni, mai exact pe 29 martie, se va desfasura Campionatul National de Duatlon Bucuresti. Traseul ramane acelasi, respectiv Biblioteca Nationala – Bvd. Unirii – Casa Poporului, devenind astfel de referinta pentru triatlonistii din Romania.

In cadrul evenimentului se vor desemna campionii nationali la duatlon, la urmatoarele categorii (masculin si feminin): open, juniori, cadeti, amatori (age group), paratriatlon, stafete. Stafetele sunt formate din doi sportivi, clasamentul facandu-se separt conform categoriilor: masculin, feminin si mixt. De asemenea, va fi organizat si un concurs pentru copii.

CND-20151

Evenimentul are si o pagina noua pe facebook unde se comunica toate detaliile competitiei.

Premiantii de anul trecut ii puteti vedea in albumul dedicat – Festivitatea de premiere – Campionatul National de Duatlon. Totodata, anul trecut am fost si noi pe teren si am suprins atmosfera intr-un album foto pe pagina de facebook Triathlon Challenge.

Inscrierile la concurs sunt deschise, iar aici gasiti informatii despre taxe si conditiile de participare. Categoriile de varsta si distantele sunt si ele detaliate pe site-ul federatiei.

In ceea ce priveste echipamentul, pentru toate categoriile este permisa folosirea bicicletelor de sosea, MTB, ciclocross, contratimp sau orice alt tip de bicicleta cu propulsie umana 🙂 Si la alergare si la bicicleta trebuie respectat Regulamentul Competitional ITU.

Traseul

In principiu se pastreaza acelasi. Eventualele modificari vor fi anuntate din timp. Programul evenimentului este afisat pe site.

cnd2014-plan-traseu-webSa avem parte de vreme frumoasa in ziua competitiei si voua spor la antrenamente! Mai sunt 2 saptamani si un pic pana la start 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *