29 martie 2015: Maratonul Nisipului, Mamaia – singura competitie pe nisip din Europa

Daca va plac marea, soarele, briza si nisipul inseamna ca o sa va placa si alergarea pe nisip. Si acestea sunt doar cateva dintre ingredientele perfecte pentru o alergare de vis la malul marii. Maraton, semimaraton, 10km sau Family Run sunt cele 4 curse care compun Maratonul Nisipului – singura competitie de anduranta pe nisip din Europa aflata anul acesta la editia a II-a.

poza

Maratonul este organizat de Asociatia Sana Sport Constanta si se va desfasura duminica viitoare, 29 martie, in statiunea Mamaia – plaja din fata vilei Radio Vacanta, incepand cu ora 10. Concursul este dedicat atat sportivilor de performanta, cat si amatorilor, in cadrul acestuia existand chiar si o latura necompetitiva care se adreseaza copiilor si parintilor  – cursa Family Run, pe o distanta de aproximativ 1 km.

Cursele competitive sunt:

  • maraton – 42,195 km
  • semimaraton – 21km
  • cursa de 10km

Inscrierile online mai sunt deschise doar pana la data de 22 martie. Lista concurentilor inscrisi pana in acest moment o puteti parcurge aici. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum a fost anul trecut la Maratonul Nisipului, urmariti albumul foto de pe pagina de facebook a evenimentului.

Detalii despre regulament, taxe de inscriere si program gasiti in sectiunea Regulament de pe site-ul oficial. Harta cu traseul maratonului este diponibila in sectiunea Harta.

Sa va spunem si despre premii care sunt destul de atractive. Valoarea totala a premiilor in bani ajunge la aproximativ 20.000 lei. Pe langa premii in bani, se acorda si echipamente sportive, dar si alte premii surpriza. Tot ce va ramane de facut este sa va inscrieti cat mai curand, sa ajungeti in 29 martie la mare si sa va bucurati de o cursa pe nisip unica in lumea sportivilor din Europa.

Pentru informatii de ultim moment despre cursa, dar si despre ce v-au pregatit organizatorii urmariti pagina de facebook Maratonul Nisipului.

Afis Maratonul Nisipului 2015 facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *