Cupa Poseidon, concurs de inot pentru copii si parinti

Dragi parinti si prichindei,

 

Avem o noua provocare pentru voi! Nu, nu este vorba despre un concurs de alergare sau bicicleta, ci de unul de…inot. Mai exact, vorbim despre Cupa Poseidonun eveniment frumos dedicat atat copiilor, cat si parintilor. O sa aveti ocazia sa inotati singuri sau in familie, dar oricum ar fi, atmosfera se anunta una prietenoasa.

Evenimentul se va desfasura sambata, 7 decembrie 2013, la bazinul de inot Floreasca, incepand cu ora 9:00 dimineata. Atentie, acest concurs este dedicat doar copiilor nascuti intre 2001-2007.

Si acum ca ati aflat vestea, tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti costumul de inot si sa veniti sa inotati. 🙂

Probele concursului

1. Inot liber: se poate inscrie orice copil nascut intre 2001 si 2007, iar stilul de inot este la libera alegere a participantului. Distanta proba: 33 m (un bazin). Taxa inscriere: 30 lei/participant.

2. Inot liber “Special Olympics”

3. Stafeta familiei: se poate inscrie un adult (tata, mama, fratele sau sora mai mare, bunica sau bunicul 🙂 ) si un copil nascut intre 2001 si 2007. Si la aceasta proba stilul de inot este la libera alegere. Distanta proba: 2×33 m (doua bazine). Taxa de inscriere: 30 lei/echipa.

Data limita de inscriere pentru toate cele 3 probe este 4 decembrie, iar formularul de inscriere il gasiti pe site [tot acolo aveti si indicatii despre plata].

Luati cu voi curajul si entuziasm, ca de voia buna ne ocupam noi. Acestea fiind zise, va asteptam cu drag!

Bineinteles, pentru noutati si surprize, urmariti pagina de facebook a evenimentului.

 

poster concurs de inot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *