Pe 14 decembrie alergam la Baneasa Trail Race

Ce faceti la mijlocul lui decembrie? Iesiti la o alergare in Padurea Baneasa? 🙂

Caci sambata, 14 decembrie 2013, prietenii de la traiescsanatos dau startul celei de a II-a editii a concursului de trail running Baneasa Trail Race, un eveniment powered by Baneasa Shopping City. Sa va legati bine sireturile de la adidasi si sa va incalziti serios inainte de start, ca sa rezistati cei 10 km de alergare pe potecile din padure. O alergare in aer liber, in natura, intr-un peisaj de poveste.

Afis Baneasa Trail Race

Startul se da la ora 11:00 dimineata din parcarea restaurantului Casa Alba, dar prezenta se face in cadrul sedintei tehnice, care incepe la 10:30.

Am auzit ca locurile sunt limitate si ar fi bine sa dati fuga la inscrieri, sa prindeti un loc.

Traseul cursei este descris cum nu se poate mai bine in pagina dedicata si este indicat sa il parcurgeti inainte sa va aliniati la start.

Daca avem parte si de zapada, atmosfera o sa fie una cu totul deosebita. Pana la startul oficial, cursa beneficiaza si de antrenamente care se desfasoara in fiecare duminica, de la ora 10:00, iar toti cei care doresc sa se familiarizeze cu traseul si alergarea in natura sunt asteptati la antrenament.

Si daca sunteti curiosi sa aflati cum a fost la editia precedenta, vizitati pagina cu pricina. Sa ne vedem sanatosi la start! 🙂

One thought on “Pe 14 decembrie alergam la Baneasa Trail Race

  1. […] 14 decembrie repetam experienta, dar nu la un maraton, ci la Baneasa Trail Race. Daca veniti si voi, ne vedem […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *