Cum am petrecut noi ziua de 1 decembrie?

Cum altfel decat…alergand! Si nu oriunde, ci la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, organizat de colegii nostri de la RO Club Maraton.

maratonul reintregirii neamului romanesc1

Anul acesta, Ziua Nationala a Romaniei am sarbatorit-o intr-un mod inedit, in alergare adica. Cum suntem o echipa smart si atletic, am zis ca trebuie sa punem in practica si latura noastra mai sportiva de aceasta data (ca de mult nu i-am dat ocazia sa se exprime 😉 ) si ne-am incumetat sa facem o stafeta la maratonul organizat in cinstea Marii Uniri. Am iesit din zona noastra de confort asa, ca in prima zi de iarna, si am retrait bucuria de fi de cealalta parte a baricadei, cea a participantilor. Nu de alta, dar sambata viitoare revenim la cea de organizator, la SkyRun.

A fost o alergare frumoasa unde am revazut multi prieteni si oameni dragi. Vremea a fost prietenoasa, iar placerea de miscare cu atat mai mare 🙂 Ne-am facut incalzirea pe muzica patriotica, ca de, inainte de start s-a intonat Imnul Romaniei si apoi am pornit pe traseu. Ne-am dat seama ca e grea alergarea pe asfalt pe timp de iarna, dar nu imposibila. Si, cu aceasta ocazie, declaram deschis sezonul alergarilor de iarna.

Rezultatele de la maraton le gasiti aici. Bineinteles, am facut si poze la eveniment. Puteti vedea cateva mai jos, iar restul albumului il se gaseste pe pagina noastra de facebook.

Pe 14 decembrie repetam experienta, dar nu la un maraton, ci la Baneasa Trail Race. Daca veniti si voi, ne vedem acolo. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *