Invata sa pedalezi! Lectie caritabila de PEDALAT in parcul Crangasi

Ai bicicleta? Nu ai bicicleta? Stii sau nu stii sa mergi pe bicicleta? 🙂

Oricare ar fi raspunsul, este PERFECT!

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Cu aceste intrebari incepe invitatia la evenimentul caritabil de duminica, 28 septembrie, unde poti invata tu insuti sa mergi pe bicicleta sau iti poti invata prietenii in cadrul proiectului „Invata sa pedalezi!”. Si totul pentru o cauza buna!

Proiectul „Invata sa pedalezi” este parte din programul educational Ajungem Mari, al Asociatiei Lindenfeld, ce se adreseaza copiilor din centre de plasament. Prin acest proiect, voluntarii Ajungem Mari vor invata sa mearga pe bicicleta 50 de copii inscrisi in programul de asistenta si protectie a copilului in sectorul 6 si le vor pune la dispozitie 10 biciclete.

Evenimentul de duminica va fi o mare lectie de pedalat – voluntarii Ajungem Mari ii vor invata pe copii, folosind cele 10 biciclete, iar biciclistii le vor oferi prietenilor lectii de pedalat. Accesul la eveniment este gratuit, iar participantii pot face donatii care sa sustina proiectul in continuare.

Evenimentul caritabil va avea loc in parcul Crangasi, la intrarea dinspre Piata Crangasi, duminica, de la ora 15:00 la ora 19:00. Sunt invitati pasionatii de pedalat, cei care vor sa invete sau cei care vor sa ii cunoasca pe copii si sa ii ajute in continuare.

Invitatie - Fa-ti curaj!

Evenimentul marcheaza startul campaniei „Invata sa pedalezi” in sectorul 6 – urmeaza intalniri saptamanale ale voluntarilor in parc pentru urmatoarele lectii de mers pe bicicleta. Asociatia isi doreste sa extinda proiectul si in sectoarele 1, 2 si 3.

Proiectul „Invata sa pedalezi!” a fost finantat cu ajutorul fundraiserilor de la Maratonul Transilvaniei din cadrul festivalului In Transylvania, organizat de Asociatia Padina Fest si subsemnatii :). Desi initial s-a dorit cumpararea a 10 biciclete, costul fiind prea mare, cei 2666 lei stransi au fost folositi pentru repararea si transportul bicicletelor primite ca donatie.

Mai multe detalii despre proiectul „Invata sa pedalezi!” puteti gasi pe pagina de facebook Ajungem Mari si pe pagina evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *