Danube Epic Bike Ride – o tura epica de 5 zile si 612km pe bicicleta

Inchipuiti-va: dati din pedale, va straduiti sa va depasiti limitele, in timp ce Dunarea va poarta ritmic pe traseul concursului…

Asa incepe povestea Danube Epic Bike Ride, al doilea eveniment din seria Epic Bike Ride, care va avea startul pe 21 octombrie. Plecarea se face din Bucuresti in autocare si se pedaleaza din Moldova Noua catre Bucuresti.

Traseul Danube Epic Bike Ride traverseaza 5 zone superbe pe ruta Euro Velo6 – un traseu de bicicleta ce porneste de la Oceanul Atlantic si se sfarseste la Marea Neagra.

EPIC BIKE

612 kilometri timp de 5 zile

Danube Epic Bike Ride este o provocare pentru pasionatii de ciclism pe sosea care vor pedala cei 612 kilometri timp de 5 zile. Totul cu suport logistic si tehnic al echipei Epic Bike Ride. Pe langa provocarea sportiva si peisaje, veti avea ocazia sa va bucurati de obiectivele turistice de pe traseu: Chipul lui Decebal, cea mai mare sculptura realizata in piatra de pe teritoriul Europei, Cazanele Dunarii, Portile de Fier, Cetatea Vidinului, singura constructie din Bulgaria de acest gen conservata in intregime, si Lacul Bistret, locul unde mii de pasari migratoare isi dau intalnire an de an primavara si toamna.

Participantii se vor grupa in echipe de cate 4-10 oameni, fiecare echipa avand un lider. Tura este una necompetitiva, echipele vor pedala in ritmul lor propriu, singura grija a participantilor fiind sa se bucure de mersul pe bicicleta, de locurile pe care le parcurge traseul si, de ce nu, sa socializeze cu ceilalti participanti la tura Danube Epic Bike Ride.

Organizatorii asigura micul dejun, punctele de hidratare de pe traseu, locul de dormit in sali de sport, transportul participantilor catre locul de start, transportul bagajelor pe toata durata turului.

Kitul de participare cuprinde tricoul tehnic oficial al turei, medalia turnata de finisher, pliantul cu informatiile necesare pentru fiecare zi (harta, program), numerele de bicicleta, fotografiile oficiale ale evenimentului si alte produse de la parteneri.

Inscrierile pentru Danube Epic Bike Ride au inceput deja, ele se pot face la http://epicbikeride.ro/danube. Tot aici gasiti informatiile complete despre traseu, conditiile de participare si echipamentul necesar.

Lista participantilor inscrisi pana la acest moment o sa puteti vedea aici: http://epicbikeride.ro/danube/participanti/.

Danube Epic Bike Ride face parte din seria Epic Bike Ride, un concept unic in Romania, in care pedalatul se impleteste cu pasiunea pentru calatorii. Cum a fost la prima editie vedeti pe Facebook Epic Bike Ride: https://www.facebook.com/EpicBikeRideRo, dar si in filmuletul de mai jos.

Cel mai frumos mod de a vedea Romania este pe bicicleta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *