10K Black Sea – miscare si distractie la cel mai mare eveniment sportiv al sfarsitului de sezon, din Constanta10K Black Sea, doua zile de miscare si distractie in Constanta. Ultimele 2 zile de inscrieri online!

Dragii nostri,

Dupa ce am deschis sezonul alergarilor de toamna la Beach Run Mamaia, in 4 septembrie, avem placerea sa va invitam la o alergare de sfarsit de septembrie, in Constanta, cu startul si sosirea in Piata Ovidiu.

10K Black Sea este un eveniment organizat de Atena Sport Club si se va desfasura in perioada 26-27 septembrie. Vor fi doua zile de competitie impartite astfel:

* sambata, 26 septembrie, va avea loc Crosul Copiilor pentru copii cu varste intre 7 si 14 ani, pe distante intre 1000m si 1500m.
Numarul de locuri este limitat la 75 locuri per categorie de varsta. Inscrierile se fac pe site  completand formularul online.
Nu se percepe taxa de inscriere. Primii 5 copii clasati pe fiecare categorie de varsta vor primii cupe si premii. Toti cei ce termina cursa vor primi medalie de finisher.

* ziua de duminica, 27 septembrie, va gazdui cursa individuala pe distanta de 10km, dar si cea de stafeta 2 x 5km. Traseul complet al celor 2 curse il puteti parcurge online, pe site.

Inscrierile online mai sunt deschise pana la 24 septembrie! Grabiti-va!

Programul evenimentului este afisat pe site. 
Fond total de premiere – 7500 RON.

Inscrie-te si tu in cursa!
 

Tricourile pentru adultii participanti la #BlackSea10k. Toti participantii vor primi tricoul personalizat in kitul de concurs.

 

 

Iata si tricoul competitiei pentru ‪#CrosulCopiilor‬! Toti copiii participanti la concurs vor primi un tricou personalizat in kitul de participare.

 

Urmariti si pagina de facebook a evenimentului pentru ultimele noutati!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *