Maratonul International Brasov, 29 mai 2016: noutati, traseu, inscrieri, cauza caritabilaInscrie-te si tu!

Noutatile Maratonul International Brasov 2016

Dragi prieteni,

Va invitam sa descoperiti noutatile celei de a doua editii a Maratonului International Brasov, eveniment sustinut de Telekom Romania si Dolce Sport si parte din campania Miscarea face bine. Competitia se va desfasura in data de 29 mai 2016, in inima Transilvaniei.

Prima, si cea mai importanta noutate este cea legata de traseu, iar a doua anunta transformarea stafetei de 4*10.55km in Team run 4*10.55km.

Inscrierile sunt in plina desfasurare si se pot face accesand site-ul evenimentului. Peste 300 de persoane s-au inscris deja, te asteptam si pe tine pe http://maratonulbrasov.ro/inscriere/. Inca mai poti prinde locuri la taxa redusa!

Inscrie-te si sustine cauza caritabila a evenimentului!
Pentru al doilea an consecutiv, cauza caritabila a Maratonului International Brasov este reprezentata de Asociatia „Copiii de Cristal”, care are nevoie de sustinerea noastra, a tuturor, pentru a putea acoperi costurile sesiunilor de terapie specializata pentru cazurile sociale.
Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, toate taxele stranse la cursa de 5 km, dar si 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, stafeta, semimaraton si 10 km), vor fi donate copiiilor cu autism, beneficiarii  Asociatiei „Copiii de Cristal”.

Descopera AICI traseele acestei editii!


Traseul de anul acesta va fi unul nou si dintr-o singura bucata, indiferent de proba la care doriti sa participati – 5k, 10,5k, 21k sau 42k.
Pentru ca experienta sa fie una deplina va mai spunem ca traseul este: 

  • deosebit de pitoresc – atat in zonele din oras, cat si din afara orasului (pentru alergatorii de la 21 si 42km), dar si 
  • 100% securizat (zone cu trafic restrictionat + zone special delimitate pentru alergatori). 

A doua noutate: stafeta de 4*10.55km se transforma in Team run 4*10.55km. Practic, ramane aceeasi distanta pe care o veti alerga si se modifica doar conceptul, avand in vedere introducerea traseului de 42km, dintr-o singura bucata. Toti cei 4 participanti iau startul in acelasi timp si, dupa finish se aduna toti cei 4 timpi (fiecare alearga in ritmul lui, fiecare va avea cip de cronometrare).

Va asteptam cu drag la START!

Join si la eventul de pe facebook pentru a fi la curent cu noutatile!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *