In 27 martie 2016 ne intrecem la Campionatul National de Duatlon Bucuresti

CN-Duatlon-2016-Slide

Campionatul National de Duatlon Bucuresti incepe sa devina traditie. Competitia se va desfasura la sfarsitul lunii martie, mai exact pe 27, si ii aduce aproape pe pasionatii de alergare si ciclism. In cadrul evenimentului se vor desemna campionii nationali la duatlon.

Si in acest an copiii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani se vor intrece intr-o competitie dedicata lor in cadrul campionatului.

Inscrieri

Pana la acest moment numarul participantilor inscrisi a ajuns la 200. Inscrierile online se mai fac pana la 25 martie. Nu se fac inscrieri si la fata locului.

Later edit: la 16.03.2016 sunt peste 430 de concurenti inscrisi la individual (din care peste 150 copii si cadeti) si peste 30 de stafete.

Categorii si distante  |   Echipament   |   Program

Traseu

Traseul de anul acesta este diferit fata de cel de la primele 2 editii. Startul se va da din fata Bibliotecii Nationale, iar alergarea si bicicleta se vor desfasura intre Piata Alba Iulia si Piata Unirii – plat, rapid si in pluton.

CN-Duathlon-2016-Traseu

Cum a fost in 2015

Bineinteles ca ne-au mancat talpile si nu am stat acasa…am facut si noi miscare alergand cu aparatul foto dupa concurenti 🙂 Asa am surprins cateva secvente la campionatul din 2015. Chiar daca vremea a fost usor neprietenoasa atunci, sa stiti ca tot s-a alergat si s-a mers pe bicicleta cu spor.

Sa fie cu soare si voie buna la editia 2016! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *