Alearga si impadureste romaneste la Crosul Padurii, 16-17 aprilie 2016, Parcul Tineretului

Crosul Padurii 2016 este un eveniment tare simpatic, ajuns la a VIII-a editie, si al carui obiectiv final este plantarea si ingrijirea a minim 20.000 de puieti. Intreaga suma stransa din taxele de participare se va transforma in puieti plantati de Padurea Copiilor pe terenuri agricole degradate din sudul tarii.

crosul_padurii_2

Sunteti asteptati la start in weekendul 16 – 17 aprilie, in Parcul Tineretului, cu 4 probe: copii, 5, 10 sau 15 kilometri.

  • sambata, 16 aprilie, este ziua dedicata curselor de alergare de 500 si 1000 de metri, iar micii participanti se vor putea distra educativ si la atelierele creative pregatite pentru ei
  • duminica este ziua adultilor, cei care au ales sa impadureasca prin alergare

Inscrierile online mai sunt deschise 5 zile!

In spiritul „Romanul este acum frate cu codrul” organizatorii evenimentului va invita sa alergati si sa impaduriti alegand o costumatie sportiva mai atipica si… traditional romaneasca: opinci, brau, ie. Tricoul oficial al evenimentului poarta si el motive de pe iile traditionale romanesti.

„Crosul Padurii este un eveniment marca Padurea copiilor, demarat in anul 2009, asa ca iata-ne ajunsi acum la cea de a 8-a editie. Inscriindu-va la Crosul Padurii, veti alege sa alergati si sa va distrati alaturi de prietenii vostri, si, totodata, sa ajutati impaduririle. Va asteptam cu multe surprize frumoase la start si… in tinuta traditionala!” spune Teodora Palarie, coordonator Padurea Copiilor.

Descoperiti traseul, programul si regulamentul competitiei si … in ziua acesteia sa aveti parte de soare si o super alergare 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *