TriChallenge Mamaia 2016 – ultimele zile de inscrieri online, tri concurs, premii, medalia de finisher

TriChallenge Mamaia 2016: , premii, medalia, programul evenimentului si ultimele zile de inscrieri!Mai sunt doar cateva locuri disponibile! Inscrie-te acum!

Ultimele 8 zile pana la festivalul sportiv TriChallenge Mamaia 2016

Am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru TriChallenge Mamaia, eveniment ce se va desfasura pe 10 septembrie. Speram ca antrenamentele tale merg bine, iar in ziua competitiei o sa ai o stare de spirit excelenta!

Iata ce noutati avem pentru tine:
*Inscrierile online continua pana la data de 4 septembrie si se fac pe http://www.trichallenge.ro/inscriere/. Trebuie sa iti spunem ca mai sunt locuri disponibile DOAR la proba olimpica – 6 locuri, stafeta olimpica – 18 locuri si 16 locuri la stafeta sprint.
Asa ca strange gasca de prieteni si veniti sa “savurati” bucuria participarii la un triatlon in echipa! * Medalia de finisher are un super design, total diferit de editiile precedente. E pur si simplu delicioasa!

_________________________________________________________
* Medalia de finisher are un super design, total diferit de editiile precedente. E pur si simplu delicioasa!
___________________________________________________________________
* Anul acesta, fondul total de premiere este de peste 30.000 RON, din care aproape jumatate reprezinta premiile in bani. Ai toate detaliile in sectiunea Categorii si premiere.
____________________________________________________________________
* Inca mai sunt locuri disponibile la crosul Beach Run, iar inscrierile sunt deschise pana la data de 5 septembrie. Impreuna cu prietenul nostru alergator, Gabi Solomon, ti-am pregatit cateva care sa iti faca alergarea pe nisip mai placuta.
___________________________________________________________________
* Am batut in cuie si programul TriChallenge 2016. Pentru programul complet al celor 2 zile, arunca un ochi de triatlonist curios AICI.
____________________________________________________________________
Si la final…te invitam la un ! Ai ocazia sa castigi un ceas Polar V800 Javier Gomez (produs in editie limitata), oferit de partenerul nostru Polar, daca ne arati cum te antrenezi pentru TriChallenge Mamaia. Detalii suplimentare despre concurs gasesti mai jos, dar si pe .

 

TriChallenge Mamaia 2016, incluzand toate cele trei componente sportive: competitia pentru amatori si profesionisti, crosul Beach Run si competitia dedicata copiilor – TriKids Challenge, are un fond total de premiere de aprox 30.000 RON:
*premii in bani – valoare totala de 14.400 RON;
*premii constand in vouchere valorice, produse & servicii de la partenerii nostri.

 

Medalia de finisher TriChallenge 2016
Drumul pana la ea este o adevarata aventura, dar la final multumirea este deplina! si va fi a ta!

 

Participa la concurs si castiga un ceas Polar V800 Javier Gomez oferit de Polar – LivingWell

Te provocam la un super CONCURS!

Arata-ne cum te antrenezi pentru #TriChallengeMamaia 2016 si poti castiga un ceas #Polar V800 #JavierGomez, oferit de partenerul nostru Polar, in valoare de peste 2.000 RON. Este un ceas produs in editie limitata si poate deveni cel mai bun prieten al antrenamentelor tale pentru competitiile viitoare.

Surprinde momentul de la antrenamentul tau de inot, ciclism sau alergare intr-o imagine si trimite-o la adresa contact@smartatletic.ro pana marti, 6 septembrie 2016, ora 23:59, mentionand numele tau, locul unde te-ai antrenat si distanta parcursa, iar noi vom construi un album personalizat pe pagina de facebook Triathlon Challenge, cu toate imaginile primite. Albumul cu pozele personalizate va fi postat pe facebook in ziua de miercuri, 7 septembrie.
Mobilizeaza-ti prietenii sa-ti aprecieze efortul pana la data de 12 septembrie, ora 11:37, iar imaginea din album care va aduna cele mai multe like-uri va fi “proclamata” castigatoare!
Stai cu ochii pe pagina noastra de facebook pentru ca in ziua de marti, 13 septembrie, tragem linie si anuntam cine va purta cu mandrie super ceasul Polar V800!

Urmareste noutatile TriChallenge Mamaia 2016 pe pagina de facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *