Triathlon Series, primului board game de triatlon din Romania 

Daca ati fost la TriChallenge Mamaia 2016, cu siguranta ati facut cunostinta cu el acolo, iar daca nu, atunci va invitam sa il descoperiti in cele ce urmeaza. O sa va suprinda, o sa va placa, o sa fie parte din viata voastra.
Triatlon Series e un board game si, dupa cum ii spune si numele, e inspirat din triatlon. Insa e mult mai mult de atat! E jocul care te invita sa intri in pielea unui sportiv amator, care se pregateste fizic si mental ca sa duca la bun sfarsit competitia cu un rezultat cat mai bun. In cadrul Triathlon Series, primului board game de triatlon din Romania, cat si in orice alta competitie ai incepe.

Acum te poti antrena chiar si seara, acasa, cu prietenii si familia! 

Joaca Triathlon Series si afla daca felul in care iti gestionezi resursele de timp, iti dozezi energia si iti mentii motivatia la un nivel cat mai ridicat au influenta asupra performantei tale pe durata competitiei si daca fac diferenta in clasament. Intotdeauna e mai bine daca te antrenezi sustinut, iti construiesti inteligent tacticile si stii sa faci echipa cu tine insuti; doar asa ai sansele cele mai mari sa urci pe podium.

Daca te-am convins, intra pe www.afterracegames.com pana pe 10 octombrie 2016 si cumpara jocul cu o reducere de 20%!

Daca nu, macar urmareste povestea lui Alex, personajul filmului de prezentare Triathlon Series. The Board Game si asculta-I indemnul – “Find your inner TRI!”! 

“Triathlon Series” este un produs 100% romanesc realizat de echipa AfterRace, primul dintr-o serie de board game-uri destinate amatorilor de sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *