21 motive sa faci un triatlon: cate 3 pe saptamana

Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o!

Oamenii se apuca de triathlon din varii motive. Unele sunt evidente, ca de ex: unii vor sa piarda in greutate, alti vor sa-si creasca increderea de sine, altii vor mai multa consistenta in antrenamentul lor, altii vor sa se laude la birou ca au facut un triathlon iar unii isi doresc sa fie un model social si sa arate ce este posibil in viata.

Desi motivele difera de la om la om, beneficiile sunt universale. Despre asta este vorba si pana la urma asta conteaza… Cel mai important lucru este ca acest sport iti poate oferii printre cele mai satisfactoare si pline de sens trairi si momente din viata ta, nu doar fizic ci si psihic si social. Intreaba pe oricine face triathlon si iti va confirma, iar daca faci deja inseamna ca  stii despre ce vorbesc si toate lucrurile de mai jos iti vor veni ca o confirmare.

Triathlonul, chiar daca iti va schimba viata, nu este nevoie sa-ti consume si energia vietii. Daca te vei antrena inteligent, daca vei face parte dintr-o comunitate unita de aceeasi pasiune care schimba idei si sustinere, daca iti vei planifica programul si mai ales daca vei trai cu pasiune ” starea de triathlonist” vei reusii sa obtii rezultate uluitoare fara consum inutil de energie si fara dezechilibre in viata de zi cu zi. Pentru toate aceste lucruri a fost creeat acest site, sa va aduca acolo in “starea de triathlonist”.

Pentru ca TU sa faci in continuare triathlon sau sa te apuci de acest sport ar trebui sa existe cateva beneficii pe termen lung, nu-i asa? Ei bine, noi va dam 21 de motive – cate 3 pe saptamana 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *