12Connections cu Alex Diaconu. 2 zile in care va mai puteti inscrie

Povesti despre triatlon si motivatie

Pe 22 Mai de la ora 19:00 in cadrul conferintelor educationale 12Connections, aveti ocazia sa va intalniti cu Alex Diaconu, un om care respira triatlon prin toti porii.

De pe acum incep sa se tureze motoarele concursurilor de triatlon din calendarul competitional romanesc asa ca e momentul perfect pentru o dezbatare si discutii deschise pe acest subiect. Triatlonul este cu adevarat un sport care castiga din ce in ce mai multi adepti in Romania, un sport complex care acopera trei discipline sportive: inot, ciclism si alergare.

Ce o sa aflati in cadrul intalnirii cu Alex?

  • de ce vrea sa fie cel mai bun
  • de ce trage de el in fiecare zi la antrenamente
  • ce il motiveaza, cum se pregateste si de ce a ales un sport atat de complex?!
  • despre cum a inceput drumul lui spre succes

Seria evenimentelor lunare 12Connections creeaza un spatiu prietenos de intalnire live intre oameni exceptionali, sportivi si exploratori, si cei curiosi de povestea perfomantelor lor extraordinare ca inspiratie pentru propria viata. Conferintele vor avea loc in fiecare luna a anului, iar primele editii i-a avut invitati pe Dumitru Prunariu – singurul roman care a iesit din spatiul terestru, Cristian Lascu – redactor sef al National Geographic, pe cea mai buna spadasina a lumii Ana Maria Branza, ultramaratonistii Paul Dicu si Andrei Rosu si pe Uca Marinescu – prima femeie care a ajuns pe schiuri la ambii poli ai pamantului in acelasi an.

Evenimentele sunt deschise publicului larg si au loc la Impact Hub Bucharest, langa Piata Unirii, cu o taxa generala de participare de 50 RON si sunt gratuite pentru elevi, studenti si membrii Hub cu conditia inscrierii prealabile pe site-uloficial www.12connections.com.

12connections este un eveniment liberinmiscare.ro

Detalii suplimentare: Paul Calin, 0723709358, contact@12connections.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *