The Challenge, episodul 2. Entuziasmul e inca la locul lui

Au trecut deja cateva luni de cand echipa The Challenge si-a inceput misiunea. In octombrie ii asteapta o mare provocare si pentru asta lucreaza intens. Vor participa la Challenge Barcelona – Maresme, o cursa pe distanta ironman: 3,8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare. Ca sa aflam cum stau cu antrenamentele, dar mai ales cu psihicul, i-am rugat pe Paul, Silviu si Ioana sa ne spuna la ce cote a mai ajuns entuziasmul lor si prin ce provocari trec. Iata-i povestind:

Spre bucuria noastra proiectul The Challenge devine din ce in ce mai cunoscut si interactionam cu tot mai multi oameni dornici sa se antreneze impreuna cu noi. Nici ca se putea un feedback mai bun si ne pare bine ca putem pune si noi o caramida la efortul de a face cunoscut si iubit triatlonul in Romania.

colaj_final

Pe masura ce progresam cu antrenamentele se simte efortul, dar si progresul. Ioana a reusit sa se califice la Campionatele Mondiale de Half Ironman din Canada datorita locului 4 prins la Putrajaya – Malaysia si impreuna (sau separat) muncim pentru a ne creste nivelul in competitii de tot felul, organizate in tara (Buftea Duathlon, Campionatul National de Duathlon, The Colour Run, Wings for Life, Prima Evadare, Semimaratonul Bucuresti).

Un pas intermediar pentru noi va fi participarea la X Man Romania (half distance) la Oradea.

E clar ca nu totul e roz…nici nu ne asteptam. Apar mici accidentari, dureri de stomac, alarme pe care nu le mai auzim dimineata, oboseala, alergatura dupa sponsori si parteneri, frustrari date de lipsa unor echipamente de care avem nevoie pentru antrenament si concurs (ex. costum de neopren, bicicleta pe care Paul abia acum a primit-o etc) si multe altele.

Una peste alta tragem tare, entuziasmul e la locul lui si se simte faptul ca progresam si fiecare in felul lui e mai puternic decat acum o luna.

Capul pe umeri, mintea limpede, dintii stransi, privirea inainte si banzai!

Daca sunteti curiosi sa aflati la ce competitii participa, cum si unde se antreneaza si daca vreti sa va alaturati lor, va invitam sa ii urmariti pe pagina de facebook si pe blogul The Challenge. Va urma…

thechallenge1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *