Rezultate Cea mai mare ora de sport, editia 2016

PE SCURT

  • Trei evenimente sportive în aer liber, în București, Brașov și Mamaia, în perioada iunie – august 2016
  • 41 de demonstrații sportive susținute de 64 de instructori locali și internaționali
  • 700 de persoane au beneficiat de teste medicale gratuite
  • 100 de voluntari în cele 3 oraşe
  • 4 cauze caritabile susţinute de Fundaţia Telekom Romania

Telekom infografic MFB landscape RO

În perioada iunie – august 2016, Telekom Romania în parteneriat cu subsemnații și Getfit a organizat cea de-a şasea ediție a festivalului de mişcare şi sport „Cea mai mare oră de sport” în București, Brașov și Mamaia. În total, peste 37.000 de persoane din 16 oraşe şi din Bulgaria au luat parte la clasele de sport, ca participanți activi sau susținători. La organizarea evenimentului şi-au adus suportul aproximativ 100 de voluntari.

Am sărbătorit a şasea ediţie a festivalului de mişcare şi sport «Cea mai mare oră de sport». Impactul proiectului şi numărul de participanţi au crescut de la an la an, ceea ce ne determină să continuăm campania noastră pentru un stil de viaţă sănătos – Mişcarea face bine!”, afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

În cadrul festivalului „Cea mai mare oră de sport” au avut loc 41 de demonstraţiisportive, precum: RealRyder – biciclete, OneKor NRG, Step aerobic, Zumba, Steel Combat, Steel Tonic, Kangoo Dance, Zumba latino, TotalGym – Functional Training, Nirvana Fitness, Yoga, Fight Klub Khai Bo, Fit Girls, TotalX30 Aerobik, Pump Circiuit Training, Rebound AAS, FreeStyler, Boot Camp, Shooting Gate pentru pasionații de fotbal şi campionat de volei pentru amatori. Sesiunile au fost susținute de 64 de instructori renumiți la nivel național și internațional.

Cea mai mare ora de sport 2016 1

Cea mai mare ora de sport 2016 2

Cea mai mare ora de sport 2016 3

Pentru cei mici au fost organizate TriKids – concurs de cros, duatlon și family fun run şiKids BikeSchool – zonă specială de poligon, unde au învățat, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic.

Aproximativ 1000 de alergători de toate vârstele au contribuit la obținerea unui nou record mondial pentru “Cei mai mulţi oameni care au alergat 100 de metri într-o ştafetă de 12 ore (outdoor)”, conform World Record Academy. Aceștia au alergat în total 154 de km într-un interval de 12 ore în cadrul evenimentului din București. În plus, pentru fiecare participant înscris la ştafetă, Fundaţia Telekom Romania a donat câte 1 Euro pentru susținerea cauzelor caritabile asociate evenimentului – GalantomȘcoala de Valori și Magicamp. La Brașov a fost organizat Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe de 4 km şi de 7 km, iar pentru fiecare participant care a alergat la cros Fundația Telekom Romania și Smart Atletic au donat câte 4 euro Fundaţiei Hospice Casa Speranţei.

Tot în cadrul acestui proiect, Telekom Romania și Asociaţia S.U.P.R.A au continuat programul “Emoțiile nu sunt de mâncare” pentru 50 de copii cu probleme de greutate și părinții acestora, cu scopul de a identifica emoțiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoașterea situațiilor de supra-alimentare cu substrat emoțional și promovarea unor mecanisme sănătoase.

De asemenea, au fost oferite gratuit teste medicale generale şi sfaturi nutriționale pentru mai mult de 700 de persoane, iar participanții au beneficiat pe toată durata evenimentului de hidratare cu apă, sucuri naturale și alimente sănătoase.

„Cea mai mare oră de sport” se desfășoară sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine” powered by Dolce Sport, lansată în anul 2011.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *