In 20 iunie te invitam la Skoda Green Challenge, un concurs de ciclism in Padurea Baneasa

Skoda Green Challenge 2015. In 20 iunie cucerim Padurea Baneasa!
View this email in your browser

  

Pe 20 iunie toate drumurile duc spre Skoda Green Challenge 

Dragi prieteni,

Avem o provocare  noua si frumoasa pentru voi. In 20 iunie va invitam in Padurea Baneasa unde punem in scena ŠKODA Green Challengeo competitie dedicata amatorilor de sporturi outdoor ce presupune o serie de concursuri de echipa si individuale de ciclism, alergare si activitati destinate copiilor.

Participa si tu la Skoda Green Challenge!

Schimba costumul pe echipamentul de cursa si pedaleaza mai tare decat concurenta! 

La Skoda Green Challenge poate participa oricine. Cea mai indragita proba din concurs este tip stafeta pentru echipe din companii formate din 4 sau 2 membrii. Dar haideti sa le parcurgem impreuna si alegeti ce va place mai mult:

  • cursa de stafeta pentru 4 ciclisti este cea mai importanta proba a competitiei Skoda Green Challenge, un adevarat simbol al spiritului de echipa, dinamic si independent ce ne caracterizeaza;
  • stafeta pentru echipe formate din 2 ciclisti – sora mai mica a cursei pentru 4 ciclisti;
  • Bike & Run challenge – echipe formate din doi concurenti, dintre care unul pedaleaza, celalalt alearga, iar rolurile se pot schimba oricand si ori de cate ori doresc participantii;
  • 10k Challenge – daca rezistenta este punctul tau forte, daca te-ai antrenat si acum vrei sa arati ce poti, daca iti place sa alergi dar nu in sala sau in atmosfera poluata din mediul urban;
  • Junior Challenge: o cursa pentru cei mici. O cursa cu obstacole pe bicicleta. Gradul de dificultate este redus, iar accentul cade pe distractie.
Bifeaza data in calendar si hai cu noi sa cucerim Padurea Baneasa!

Inscrierile sunt deja deschise si se pot face pana la 18 iunie.

Startul si finish-ul vor fi in fata Academiei de Politie, de langa Padurea Baneasa, iar traseul va urma potecile din padure. Totul se intampla intr-un cadru natural si deosebit tocmai pentru ca voi sa va puteti bucura din plin de atmosfera de concurs.

In editiile precedente, ŠKODA Green (Velo) Challenge a fost organizata ca o competitie de tip stafeta pentru angajatii din companiile mari si mici, care se inscriau in echipe de cate patru concurenti (categorii: masculin, feminin sau mixt). Fiecare echipa din concurs a avut de parcurs, intr-un timp limita de patru ore, un total de 40 de kilometri prin Padurea Baneasa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *