6 iunie 2015: Ultimate Mudness – sport, distracţie, aventură

Ultimate Mudness este cursa la care visezi de mult şi la care te vei întoarce cu fiecare ediţie. Vei avea ocazia să te distrezi activ, prin efort fizic şi perseverenţă, parcurgând obstacole diferite şi târându-te pentru prima dată prin noroi şi gropi cu apă.

Mudness 690x690

Aleargă alături de alte sute de participanţi pe traseul de 5 kilometri, târăşte-te prin apă şi noroi, escaladează ziduri şi piramide, caţără-te pe funii şi scări, sări peste foc, murdăreşte-te, strânge din dinţi şi râzi ca niciodată. Dovedeşte-ţi că poţi şi primeşte-ţi la final meritata medalie de Finisher. Cea care dovedeşte că ai voinţă, rezistenţă, spirit. Cea care îţi va amintiti mereu că ai trait experienţa Ultimate Mudness: sport, aventură, distracţie, echipă.

Specificul aparte al cursei este dat de amenajarea traseului cu diferite obstacole, printre care se găsesc gropi şi şanţuri cu apă, porţiuni cu noroi, pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş, segmente în care se va alerga prin anvelope auto sau alte amenajări; se va căţăra pe diverse tipuri de scări, plase textile sau amenajări similare, piramide din baloţi şi multe altele.

Ultimate Mudness nu este o cursă uşoară, dar poate fi parcursă până la capăt de oricine, cât timp cât există voinţă. Şi fairplay. Este o cursă unde va prima spiritul de echipă şi unde participanţii se vor ajuta reciproc la depăşirea obstacolelor.

Înscrierile online mai sunt deschise până la data de 29 mai. Grabeşte-te! 🙂

În secţiunea dedicată aveţi detalii despre program, regulament, specificul cursei, kitul de participare, echipament obligatoriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *