Pe locuri, fiti gata, faceti bagajul si… haideti la Turul Ciclist al Sibiului!

Numaratoarea inversa a ajuns la “ordinul” orelor. Toate reflectoarele vor fi saptamana asta pe Sibiu, unde incepe cea de a III-a editie a celui mai important eveniment de ciclism din Romania. Noi o sa fim acolo si o sa impartasim cu voi tot ce misca.

Turul celor mai frumosi 480 kilometri prin Transilvania. Turul a 19 echipe nationale, continentale si pro-continentale (din Italia, Danemarca, Norvegia, Germania, Austria, Irlanda, Polonia, Ucraina, Belgia, Luxemburg, Grecia, Ungaria, Cehia, Slovacia si tara gazda – Romania). Un tur in top 6 competitii UCI din Europa Centrala. Este TURUL SIBIULUI.

Si, foarte important: este si Turul vostru. Pentru ca puteti fi parte din el.

Haideti la Sibiu in weekendul 12-14 iulie. Luati-va familia, prietenii si faceti program de voie. Cu vizite, plimbari, relaxare. In Sibiu va fi cu adevarat sarbatoare. Aveti urmatoarele optiuni:

*** Inscrieti-va ca Voluntari in Tur! *** Fiti parte din spectacol. Veniti la prezentarea echipelor, urmariti rutierii, finish-urile de etapa, premierea! *** Vizitati Sibiul!*** Sambata, 13 iulie, are loc si Intalnirea anuala ciclism.ro (deschisa pentru oricine, indiferent de varsta si bicicleta)*** Tot pe 13 iulie puteti alege competitia King of the mountain (off-road sau on-road)

Vreti mai multe motive? Rasfoiti si aceste pagini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *