Vertical Challenge – Steps for Life Edition [26 octombrie 2013, National Arena]

Uitati-va la poza asta. Ce va spune?vertical challenge 26 octombrie 2013

Zambiti? V-ati amintit de ultimele 2 meciuri la care ati fost aici? Sau pe care le-ati vazut la TV, cu o cana de must sau o halba de bere alaturi? 🙂

Zambiti in continuare si puneti berea la rece pentru sambata, 26 octombrie! Dar, de data asta, asigurati-va ca va ajunge pentru 12 ore, caci va fi un mare meci pe National Arena, unul care va incepe la ora 8 dimineata si se va incheia la ora 8 seara. Fara pauze, fara faulturi, fara cartonase. Fara minge.

Meciul nu va fi pe teren. Ci in tribune. Pe scari. Cine joaca? Nimeni altul decat…. Gaaaaaaaaaaabi Solomooooooon! Si aceasta este doar incalzirea de 12 ore, sau hai sa-i spunem amicalul. Meciul cel mare (de calificare) va avea loc anul viitor, cand Gabi va alerga 24 de ore, timp in care se vor aduna vreo 110.000 de trepe si 18.600m (deci de 2 ori si ceva inaltimea Everestului).

Lui Gabi i s-a alaturat si Andrei Gligor, care va alerga 6 ore + alti cativa curajosi. Evenimentul va fi unul cu casa de bilete inchisa, dar puteti sa ne urmariti pe pagina de facebook, unde o sa transmitem totul cat mai live.

DE CE ALERGAREA ASTA?

Intrebarea corecta este defapt…pentru cine? Gabi si Andrei vor alerga pentru INIMA COPIILOR, in continuarea proiectului inceput de Andrei |Andrei Gligor pana in Sahara – o alergare de 5.000 de kilometri| Obiectivul: strangerea a 29.000 euro necesari cumpararii unui scaner retinian performant, RetCam, pentru sectia de terapie intensiva de la spitalul de copii Marie Curie, aparat care urma sa salveze de la o viata in intuneric sute de nou nascuti anual.

Vertical Challenge este un proiect pe care il coacem in cuptoarele People for Sport, smartatletic, Pastel Age si Ro Club Maraton, de la inceputul acestui an, un proiect despre care veti auzi multe.

Pana una alta, galeria sa fie cu Gabi, Andrei si cei care vor alerga sambata asta la editia Vertical Challenge – Steps for Life

Vertical Challenge 2013

2 thoughts on “Vertical Challenge – Steps for Life Edition [26 octombrie 2013, National Arena]

 1. CPaul says:

  De ce nu ati facut sa poata participa si alti sportivi? Ar fi fost mai interesant 🙂 O inscriere cu doantii ceva…

  • Salut, Paul
   Aceasta editie a fost una cu “circuit inchis”, de test.
   Au existat si alti participanti in afara de Gabi si Andrei, care au alergat intre 1-8 ore.
   Tine aproape ca va urma editia a doua. Si pana atunci, poate ne vedem la SKY RUN, pe 7 decembrie 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *