SKY RUN – Provocare prin care incheiem sezonul competitional 2013

Buna! Ai cautat cumva pe Google cuvantul “SkyRun” si ai ajuns in aceasta pagina?Ā Ei bine, ai nimerit unde trebuie! šŸ™‚

Chiar daca anuntulĀ de mai jos esteĀ de la editia dinĀ 2013, te anuntam ca provocarea SkyRun continua si in 2016. Mai exact, pe 23-24 ianuarie, vom sarbatori impreuna trei editii “de colectie”Ā in Bucharest SkyTower –Ā in cea mai inalta cladire din Romania.

Vor fi doua zile dedicate in care vom alerga, ii vom sustine pe alergatori si ii vom premia pe cei mai buni. Avem si anul acesta o premiera ā€“ stafeta 24 Challenge! Mai multe detalii despre eveniment gasesti pe pagina Info EvenimentĀ de pe site-ul oficialĀ [http://smartatletic.ro/skyrun/].

Si…cel mai important este faptul ca INSCRIERILE SUNT DESCHISE!Ā Ne gasitiĀ si pe pagina de facebook a evenimentului. Sa ne vedem cu bine la start!

—————————————————————————————————————————————


SKYRUN - 7 decembrie 2013Dragii nostri (deja & viitori dragi),

De ceva timp lucram la ceea ce ieri, 23 octombrie 2013, a prins aripi si a zburat dincolo de comandamentele/birourile noastre (Raiffeisen Properties International, Fundatia Hospice Casa Sperantei si smartatletic): SKY RUN – o provocare cu multe… provocari. Sportive, sociale, organizationale… de suflet.

Pe 7 decembrie, imediat dupa sosirea lui Mos Nicolae, noi (cei mentionati mai sus), alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii, va invitam la un eveniment care va insemna, cumulat urmatoarele:

  • o cursa contratimp, de alergare, pe scari, in cea mai inalta cladire din Romania – Sky Tower; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
  • o cursa in care fiecare dintre voi, cei care veti participa, veti pune o caramida la finalizarea constructiei spitalului Hospice; taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita; beneficiarii sunt bolnavii incurabili in stadii avansate care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire;
  • un bun prilej de a ne intalni, de a ne strange mainile la sfarsit de sezon, de a va bucura de privelistea Bucurestiului vazut din cel mai inalt punct.

Pentru ca este un eveniment special, care se intampla pentru prima oara, pentru ca vrem sa iasa perfect toate cele 3 puncte, va anuntam ca locurile vor fi limitate. Pentru inceput am lansat preinregistrarile. Va puteti inscrie pe lista celor care vor afla primii cand se deschid inregistrarile propriu-zise.

Puneti www.smartatletic.ro/skyrun la favorite, in browser. Si, sigur, tinem aproape si pe facebook:

SkyRun-facebook event

 

One thought on “SKY RUN – Provocare prin care incheiem sezonul competitional 2013

  1. […] Anul acesta, Ziua Nationala a Romaniei am sarbatorit-o intr-un mod inedit, in alergare adica. Cum suntem o echipa smart si atletic, am zis ca trebuie sa punem in practica si latura noastra mai sportiva de aceasta data (ca de mult nu i-am dat ocazia sa se exprime ) si ne-am incumetat sa facem o stafeta la maratonul organizat in cinstea Marii Uniri. Am iesit din zona noastra de confort asa, ca in prima zi de iarna, si am retrait bucuria de fi de cealalta parte a baricadei, cea a participantilor. Nu de alta, dar sambata viitoare revenim la cea de organizator, la SkyRun. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *